Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Sahalahdella jonotettiin simaa, munkkeja ja ilmapalloja

Jono oli pitkä kuin ilmaisia ämpäreitä jaettaessa, kun väkeä parveili Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Sahalahden yhdistyksen Perhekahvilan oven takana perjantaina iltapäivällä. MLL:n vapputapahtuma on käsite Sahalahdella, kansalaiset tulevat joukolla hakemaan simaa, munkkeja ja ilmapalloja. Perinteenä on, että kovin ryysis on juuri ennen h-hetkeä eli ovien avaamista. – Munkkeja paistettiin 585 kappaletta ja taikinaa vaivattiin kymmenen litraa tänään aamupäivällä seurakuntatalolla. Paikalla oli viisi paistajaa, kertoi puheenjohtaja Emilia Nikkilä, joka oli Perhekahvilan myyntipisteellä Jonna Oksala-Lahtisen kanssa. Simaa oli tarjolla 60 litraa, joten vappuherkkuja riitti kaikille halukkaille. Niitä jäi hieman yli MLL:n keskiviikkoisia kerhoiltoja varten.  

Uutiset - 3.5.2017 kello 15.13
Kangasalan Sanomat
Sahalahdella jonotettiin simaa, munkkeja ja ilmapalloja
Perhekahvilan oven takana oli Sahalahden mittapuulla pitkä jono juuri ennen MLL:n vapputapahtuman alkua. Kuva: Jouni Valkeeniemi

Janne Leinonen oli kuusivuotiaan Pinja-tyttären kanssa nyt ensimmäistä kertaa vapputapahtumassa. Ilmapallokseen Pinja valitsi Disneyn Frozen-leffasta tuttujen Elsan ja Annan kuvilla varustetun pallon.
– Se vain on hyvä, Pinja perusteli pallovalintaansa.
Isoveli Juusolle Pinja ja Janne-isä veivät klassisen Darth Vader -ilmapallon.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös