Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset Tapahtumat Kuvat Boksi KS-Digi Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Santaradan kunnostustyö käynnissä

Uutiset - 26.10.2016 kello 10.52
Kangasalan Sanomat
Santaradan kunnostustyö käynnissä
Santarata muistuttaa valmistuttuaan Karin-Heikintien kevyen liikenteen väylää, joka on jaettu kävely- ja pyöräilykaistoihin.

Santaradan kevyenliikenteenväylä on suljettu kunnostustöiden ajaksi. Kunnan yhdyskuntatekniikan rakennusmestarin Pekka Koppanan mukaan työt jatkuvat vuoden loppuun asti.

– Työn tarkoitus on muuttaa Santarata vastaamaan laatukäytävämitoituksia, Koppana toteaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Kauppaympyrän teemaliite nyt luettavissa!

Laatukäytävät ovat seudullisia ja alueellisia kevyen liikenteen pääreittejä, jotka on määritelty Tampereen kaupunkiseudun kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelmassa.

– Santarataa ei ole ikinä rakennettu kunnolla. Nyt siihen vaihdetaan kunnolliset rakennekerrokset, jotta väylä voidaan päällystää.

Koppana kertoo, että päällystystyöt alkavat ensi vuoden puolella. Santarata levennetään 4,5 metriseksi, ja se jaetaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kaistoihin samoin kuin Karin-Heikintien kevyen liikenteen väylä.

– Samalla uusimme katuvalojen syötön ja vaihdamme kaiteet nykyaikaisiksi. Tampereen puoleiseen päähän teemme lisäksi puistokäytäviä alueelle, minne on muodostunut polkuja käytön seurauksena.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Kauppaympyrän teemaliite nyt luettavissa!
~
Takaisin ylös