Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Satakunnan lennosto lentää myös Kangasalan yllä perjantaina

Satakunnan lennoston 100-vuotisjuhlat Tampereella saavat katseet taivaalle myös Kangasalla.

Uutiset - 7.6.2018 kello 19.30
Kangasalan Sanomat
Satakunnan lennosto lentää myös Kangasalan yllä perjantaina
Anne Heikkilä kameroineen oli nopea ja onnistui nappaamaan onnistuneen otoksen Kangasalaa perjantaina 14.8.2015 ilahduttaneesta Satakunnan Lennoston Hornetin ylilennosta.

Puolustusvoimien ylilento-osasto lentää perjantaina 8. kesäkuuta maakuntakierroksen Pirkkala-Lempäälä-Kangasala-Tampere-Ylöjärvi-Nokia ennen saapumistaan Tampereen Pyynikille.

Hornet-, Hawk-, CASA-, Pilatus- ja Learjet-kalustoa lentää Pyhäjärven yllä kello 18.05. Hornet-monitoimihävittäjän esittelylento puolestaan tapahtuu kello 18.05 Pyynikin uimarannan alueella.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

9.6.2018 kello 13.26
KesäläinenIlmoita
Satuttiinpa Viikinsaareen mennessä justiin tämän lentelyn kohdalle, kiertelivät enempi ja vähempi yllä ja vieressä ja sivulla. Yritettiin katsoa onko yhtään Suhoita mukana niin kuin pari vuotta sitten joku epäili samanlaisessa tilanteessa.
~
Takaisin ylös