Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Siirtolava kelpasi varkaille

Uutiset - 21.8.2014 kello 10.37

Vime viikonloppuna Lentolasta katosi isokokoinen irtolava. Lava vietiin Mäkirinteentien ja Lentolantien risteyksestä perjantai-iltapäivän ja maanantaiaamun välisenä aikana.

Sinisen lavan kyljessä on Kuusakoski Oy:n logo. Samanlaisia lavoja on liikenteessä paljon, mutta viikonlopun aikana tehdyt havainnot lähialueella kiinnostavat poliisia. Lavan siirtämiseksi on tarvittu kuorma-autoa.

Poliisi kaipaa havaintoja myös maanantaina Kirkonkylän Seppälässä käyneistä myymälävarkaista. Kolmen romaninaisen ryhmä asioi liikkeessä viiden aikaan iltapäivällä. Naiset poistuivat paikalta punaisella henkilöautolla.

Rattijuoppo liikkeellä

Sahalahtelainen keski-ikäinen mies kärysi ratista maanantaina.

Liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio puhallutti henkilöautolla liikkuneen miehen Kaarina Maunutyttären tiellä puoli kuuden aikaan illalla.

Mies puhalsi 1,76 milligrammaa litrassa eli häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös