Sinivilkut välkkyvät Mobiliassa lauantaina

0
Sinivilkku-päivä kiinnosti viime vuonna erityisesti lapsiperheitä. Päivän ohjelmassa on paljon puuhaa perheen pienimmille. Kuva: Mobilia/Petra Kotro

Koko perheen Sinivilkku-päivä yhdessä Autoliiton Auton päivän kanssa tuo paljon puuhaa syyspäivän iloksi ja jänniä autoja lasten ja isompienkin ihailtavaksi.

Mobilian pihamaalla pääseekin lauantaina ihmettelemään paloautoja ja muita hälytysajoneuvoja sekä vanhoja kuorma-autoja ja tietyökoneita.

Paloautot Junnu ja Jannu tuovat Lähi-Tapiolan Sankarikoulutuksen Sinivilkku-päivän ohjelmanumeroksi non-stop-tyyliin. Sankarikoulutuksessa yli 12-vuotiaat pääsevät tutustumaan oikeaoppiseen alkusammutukseen. Alkusammutustaidoista on hyötyä jokaiselle, joten aikuistenkin kannattaa tarttua tilaisuuteen ja verestää taitojaan.

Pienemmille lapsille on tarjolla ilmainen liikennepuisto koko tapahtuman ajan.

Lisäksi oman leluautonsa saa jälleen tuoda katsastuspisteelle vuositarkistukseen. Pikkuautojen katsastuspiste osoittautui huikean suosituksi viimevuotisen tapahtuman yhteydessä.

Kangasalan Kameraseuran edustajat ovat myös valmiudessa valokuvauspisteellä, jossa halukkaat saavat laittaa palomiehen haalarit päälleen ja kuvauttaa itsensä paloauton luona.

Sinivilkku-päivä huipentuu hälytysajoneuvojen ääninäytteisiin ja yleisön mielestä parhaan sinivilkun valintaan.

Sinivilkku-päivä lauantaina 10.9. kello 12–15 Mobiliassa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.