Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Sinivilkut välkkyvät Mobiliassa lauantaina

Koko perheen Sinivilkku-päivä yhdessä Autoliiton Auton päivän kanssa tuo paljon puuhaa syyspäivän iloksi ja jänniä autoja lasten ja isompienkin ihailtavaksi.

Uutiset - 7.9.2016 kello 11.54
Kangasalan Sanomat
Sinivilkut välkkyvät Mobiliassa lauantaina
Sinivilkku-päivä kiinnosti viime vuonna erityisesti lapsiperheitä. Päivän ohjelmassa on paljon puuhaa perheen pienimmille. Kuva: Mobilia/Petra Kotro

Mobilian pihamaalla pääseekin lauantaina ihmettelemään paloautoja ja muita hälytysajoneuvoja sekä vanhoja kuorma-autoja ja tietyökoneita.

Paloautot Junnu ja Jannu tuovat Lähi-Tapiolan Sankarikoulutuksen Sinivilkku-päivän ohjelmanumeroksi non-stop-tyyliin. Sankarikoulutuksessa yli 12-vuotiaat pääsevät tutustumaan oikeaoppiseen alkusammutukseen. Alkusammutustaidoista on hyötyä jokaiselle, joten aikuistenkin kannattaa tarttua tilaisuuteen ja verestää taitojaan.

Pienemmille lapsille on tarjolla ilmainen liikennepuisto koko tapahtuman ajan.

Lisäksi oman leluautonsa saa jälleen tuoda katsastuspisteelle vuositarkistukseen. Pikkuautojen katsastuspiste osoittautui huikean suosituksi viimevuotisen tapahtuman yhteydessä.

Kangasalan Kameraseuran edustajat ovat myös valmiudessa valokuvauspisteellä, jossa halukkaat saavat laittaa palomiehen haalarit päälleen ja kuvauttaa itsensä paloauton luona.

Sinivilkku-päivä huipentuu hälytysajoneuvojen ääninäytteisiin ja yleisön mielestä parhaan sinivilkun valintaan.

Sinivilkku-päivä lauantaina 10.9. kello 12–15 Mobiliassa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös