Sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaamiseen voi nyt jättää ennakkokysymyksiä

0

Jättämällä tilaisuudessa esitettävän kysymyksen ennakkoon tiistaihin 26.10.2021 mennessä varmistat, että se on mukana 2.11. suorassa lähetyksessä. Myös tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä osana suoraa lähetystä.

Kangasalan kaupungin virtuaalitapaamisissa keskustellaan kaupunkilaisten yhteisistä asioista. Sosiaali- ja terveyskeskus vastaa Kangasalan kaupungin ja Pälkäneen kunnan sosiaali- ja perhepalveluista, vanhuspalveluista ja terveyspalveluista.

Sote-uudistuksessa palveluiden järjestämisvastuu siirtyy 1.1.2023 alkaen kunnilta hyvinvointialueille. Kangasalan kaupungilla siirtoa valmistellaan parhaillaan ja huolehditaan, että muutos on sekä palveluiden käyttäjien että sote-henkilöstön osalta mahdollisimman sujuva.

Ennakkokysymyksiä tulevaan tapaamiseen voi jättää aina 26.10.2021 saakka osoitteessa tapahtumat@kangasala.fi.  Kysymyksiä voivat jättää kaikki kaupungissa asuvat yksityishenkilöt, yhteisöt, yhdistykset tai yritykset. Kysymysten esittäjän nimeä ei kerrota vastausten yhteydessä. Lähetyksessä pyritään vastaamaan kaikkiin ennakkoon, sekä tilaisuuden aikana esiin tulleisiin kysymyksiin.

Tilaisuus kestää noin tunnin tai niin pitkään kuin kysymyksiä riittää ja se on jälkikäteen nähtävissä Kangasalan kaupungin videoviestinnän kanavilla Kangasala-kanavalla, sekä YouTubessa.

Linkki sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaamiseen tiistaina 2.11.2021 klo 16 https://youtu.be/pJLD1L5zpyw

Lue lisää aiheesta kangasala.fi/ajankohtaista

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.