Sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halava: ”Paikallista liikkumavaraa ja päätösvaltaa on lupa käyttää, kunhan palvelut toteutuvat lakien ja säädösten mukaisesti.”

0
Sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halavan mielestä Kangasala on sopivan kokoinen kaupunki, ei liian pieni eikä liian suuri. Paikkakunta on hänelle entuudestaan tuttu, sillä parikymmentä vuotta sitten hän asui Nattarissa.
Sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halavan mielestä Kangasala on sopivan kokoinen kaupunki, ei liian pieni eikä liian suuri. Paikkakunta on hänelle entuudestaan tuttu, sillä parikymmentä vuotta sitten hän asui Nattarissa. Kuva: Eija Koivu

Vuosi ja kolme kuukautta. Sen jälkeen Kangasalan sosiaalipalveluiden tuottaminen siirtyy Pirkanmaan hyvinvointialueen vastuulle.   – Olemme isojen muutosten äärellä. Kunnissa hiotaan nyt viimeistä kertaa sosiaalipalvelujen talousarvioesityksiä, mikä tuntuu haikealta vaikkei asia yllätyksenä…


🔑

Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu