Sosiaalisessa mediassa huhutaan Suoramalla valmistettavista pillereistä – Näin vastaa poliisi

2

Kangasalalaisissa Facebook-ryhmissä on alkanut viime päivinä kiertää viesti, jossa varoitellaan nuorten vanhempia. Viestin mukaan Pirkanmaalla on ollut liikkeellä pillereitä, joiden sisältö on ollut muuta kuin on sanottu.

Viestin mukaan pillerit valmistetaan Kangasalan Suoramalla. Kirjoituksessa sanotaan, että ainakin yksi nuori on teho-osastolla otettuaan kyseisiä pillereitä.

Kangasalan Sanomat otti yhteyttä kolmeen eri Sisä-Suomen poliisin tutkinnanjohtajaan aiheesta. Rikoskomisariot Antti Uusipaikka Valkeakoskelta ja Vesa Järvenpää Kangasalta kertoivat, etteivät olleet kuulleet tällaisesta mitään.

Samaa sanoi rikosylikomisario Jari Kinnunen. Lisäksi Kinnunen kertoi, ettei myöskään Tampereen yliopistollisessa sairaalassa ole tietoa tapauksesta.

Hän kuitenkin huomauttaa, ettei tämä tarkoita sitä, etteikö kyseisessä päivityksessä ole todenperää. Asiaa ei kuitenkaan ainakaan näillä tiedoilla saada vahvistettua.

– Pillerikauppa on Pirkanmaalla laajaa ja käsittää kaikkia huumaavia lääkkeitä, hän toteaa.

Kinnunen myös muistuttaa, että katukaupassa ei voi olla koskaan varma siitä, mitä lopulta saa.

– Aina kun ostaa, altistuu sille, että saa muuta kuin on tilannut.

2 kommenttia

  1. Vuosien kokemuksella väitän että moni poliisi aiheuttaa laiminlyönteineen uhreille paljon suuremmat ongelmat kuin hyödyt.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.