Asiakaspalvelu

Asiakkuuksissa sinua palvelee Tuija Lehtinen, katso yhteystiedot tästä.

Kangasalan Sanomien sovelluksesta löydät tuoreimmat uutiset, näköislehtiarkistot, tarjoukset ja tapahtumat. Ottamalla push-ilmoitukset käyttöön pysyt aina ajan tasalla.

Osa sisällöstä on tarkoitettu tilaajille ja vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin Kangasalan Sanomien verkkosivuillekin. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, katso tästä ohjeet niiden luomiseen. Sovelluksen käyttö vaatii verkkoyhteyden. Kangasalan Sanomien asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Kirjautuminen

Kirjaudu sovellukseen painamalla oikean yläkulman valikkopainiketta ja valitse Asetukset, paina Kirjaudu sisään ja syötä tunnuksesi. Sovelluksessa käytettävät tunnukset ovat samat kuin Kangasalan Sanomien verkkosivuilla.

Näköislehden lataaminen offline-lukemista varten

Voit ladata näköislehtiä tilanteisiin, joissa verkkoyhteys ei ole saatavilla. Näköislehden lataaminen tapahtuu painamalla latauspainiketta lehden päivämäärän vierestä halutun näköislehden kohdalla. Lataamasi näköislehdet löytyvät valikon Lataukset-osiosta. Latauksen voit poistaa painamalla ladatun lehden kohdalla ruksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka luon tunnuksen?
Tunnuksen voit luoda tästä.

Olen unohtanut salasanani
Palauta salasanasi tästä.

En muista käyttäjätunnustani
– Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Mikäli et muista sähköpostia, jota olet käyttänyt, voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme.

Miten kytken push-ilmoitukset käyttöön?
– Mene sovelluksessa Asetukset-osioon ja valitse Salli ilmoitukset. Huomioithan, että ilmoitukset pitää kytkeä myös laitteesi asetuksista.