Sp-Koti ja Aito Säästöpankki mahdollistavat unelmien asuntokaupat

0
Sp-Koti ja Aito Säästöpankki mahdollistavat unelmien asuntokaupat
Sp-Koti ja Aito Säästöpankki tekevät yhteistyötä kotia etsivän eduksi. Sp-Kodilla on Kangasalla kuusi kiinteistönvälittäjää, koko yrityksessä – Tampereen ja Nokian toimistot mukaan lukien yli 20. Aito Säästöpankin Kangasala-Pälkäne -tiimissä on 13 toimihenkilöä.

Kangasala on vahvaa muuttovoittoa tekevä kunta, ja tämä näkyy myös asuntokaupoissa. Ostajia riittää jonoksi asti kohteeseen kuin kohteeseen. Samoissa tiloissa Kangasalan keskustassa toimintaansa pyörittävät Sp-Koti ja Aito Säästöpankki toimivat asuntokaupoissa myyjien ja ostajien tukena. Yritykset ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoavat asunnon ostamista tai myymistä suunnitteleville helpon tavan kauppojen tekemiseen. Sp-Koti hoitaa asunnonvälityksen ja Aito Säästöpankki laina- ja vakuutusasiat.

Parhaimmillaan Sp-Kodin ja Aito Säästöpankin yhteistyö tarkoittaa sitä, että asiakas saa yhdellä käynnillä kuntoon kaikki asunnon ostoon liittyvät asiansa. Laina-asiat järjestyvät nopeasti, minkä vuoksi asuntokaupat saadaan hoidettua hyvin ripeästikin.
– Haluamme yhteistyömme kautta tarjota asiakaslähtöistä ja ihmisläheistä palvelua ihan jokaiselle, sanoo Sp-Kodin yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä Johanna Peltonen.
– Yhteistyömme on sujuvaa, ja asiakasta palvelee aina asiantuntija. Lakimiehemme antavat mielellään neuvoja myös juridisiin kysymyksiin, lisää Säästöpankkiiri Johan Sirén.

Ostotoimeksiantopalvelu apuna unelmakodin etsinnässä

Sp-Kodilla on myös ansaittu rooli asuntokauppojen edelläkävijänä, sillä se tarjoaa harvojen yritysten joukossa ostotoimeksiantopalvelua. Jos asiakas tietää mitä hakee, mutta sopivaa asuntoa ei ole löytynyt tai jos aika on kortilla, asunnon etsimisen voi antaa kokonaan Sp-Kodin välittäjän tehtäväksi.
– Ostotoimeksiannolla etsitään asunnon ostajalle kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä tai myynnissä vielä lainkaan. Ostaja voi kertoa meille minkälaista asuntoa etsii ja miltä alueelta. Toiveen voi esittää jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella, Peltonen kertoo.

Sp-Kodin välittäjä käynnistää tämän jälkeen hakuprosessin markkinoimalla ostotoimeksiantoa muun muassa yrityksen nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi Sp-Koti laputtaa kohdealuetta ja hyödyntää printtimediaa, kuten Kangasalan Sanomia ja Aamulehden Koti-liitettä.
Jos jonkin asunnon omistaja on halukas keskustelemaan asunnon myynnistä, välittäjä huolehtii neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista. Myös tarjousneuvottelut käydään ilman muita ostajia, jolloin esimerkiksi tarjouskilpailua ei synny. Jos uusi koti löytyy ostotoimeksiannon kautta, maksaa ostaja asunnon välityspalkkion myyjän sijaan. Tämä huomioidaan myyjän kanssa asunnon hinnoittelussa.

Viime vuonna Sp-Koti myi keskimäärin kolme kotia kuukaudessa ostotoimeksiannon kautta.
– Asunnon etsijä hyötyy ostotoimeksiantopalvelusta säästymällä paljolta vaivalta asunnon etsimiseen ja asuntokauppoihin liittyen. Asunnon myyjä taas saa halutessaan tehtyä helpot kaupat ilman stressiä useiden asuntonäyttöjen järjestämisestä, Peltonen vinkkaa.
– Ostotoimeksianto ei sido asiakasta ostamaan asuntoa Sp-Kodin kautta, vaan asiakkaalla on oikeus etsiä kotia myös muualta ostotoimeksiannon aikana.

Paikalliset tuntevat paikallisen

Sp-Kodin työntekijät ovat itsekin paikallisia, eli he tuntevat Kangasalan kuin omat taskunsa. Vahva tuntemus eri asuinalueiden palveluista on asuntokaupoissa suuri valtti.

– Me Sp-Kodilla tiedämme esimerkiksi missä minkäkin alueen koulut ja päiväkodit sijaitsevat tai missä kulkevat parhaat lenkkipolut, Peltonen sanoo.

Kukapa ei tällaista asiantuntijuutta kelpuuttaisi avukseen unelmakotia etsiessään.

Nähdään Säästöpankilla, törmätään verkossa, moikataan kylillä!

Sp-Koti Kangasala
Onnikkatie 1, 36200 Kangasala
P. 044 078 9657
kangasala-aula@spkoti.fi

Aito Säästöpankki
Kangasala, Onnikkatie 1
36200 Kangasala
P. 010 311 6400

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.