Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Sukeltajat tarkastavat yleiset rannat

Kangasalan VPK on aloittanut tarkastussukellukset yleisillä uimarannoilla. Viime viikolla alkanut urakka kestää vapaaehtoisen palokunnan urheilusukellusjaoston vetäjä Pasi Jorosen mukaan toukokuun loppuun asti.

Uutiset - 11.5.2016 kello 8.28
Kangasalan Sanomat
Sukeltajat tarkastavat yleiset rannat
Kangasalan VPK:n yksikönjohtaja Joni Evikoski löysi Vesaniemestä aurinkolasit. Rantojen tarkastussukellukset kestävät toukokuun loppuun asti.

Tiistaina sukeltajat pääsivät tekemään tarkastussukellusta Vesaniemessä. Kyseinen ranta oli järjestyksessä seitsemäs tarkastettu kohde tänä keväänä. Kaikkiaan sukeltajat käyvät läpi 17 yleistä uimarantaa Kangasalan alueella.
– Rantojen siivous on iso urakka. Siihen menee paljon työtunteja vuosittain, Joronen kertoo.

Veden alta löytyy alkavan uimakauden kynnyksellä valtava valikoima roskaa. Järvistä on nostettu sukeltajien mukaan muun muassa aurinkolaseja, rikottuja pulloja, polkupyöriä, ostoskärryjä ja jopa puistonpenkkejä.
– Sinne heitetään aikalailla kaikki, minkä irti saa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös