Koti Uutiset Suomalaismiehet hakkasivat ja puukottivat irakilaismiestä Kaivannon pihassa

  Suomalaismiehet hakkasivat ja puukottivat irakilaismiestä Kaivannon pihassa

  0

  Irakilaissyntyinen mies pahoinpideltiin Kaivannon vastaanottokeskuksen pihassa myöhään tiistai-iltana.

  Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan uhri oli puhumassa vastaanottokeskuksen pihassa puhelimeen noin kello 23.15, kun paikalle ajoi tumma tai musta henkilöauto, josta nousi ulos kolme suomalaista miestä. Miehet olivat pahoinpidelleet uhrin nyrkein lyömällä ja puukolla. Sen jälkeen tekijät olivat poistuneet paikalta. 

  Uhri toimitettiin sairaalahoitoon. Hänen vammansa eivät kuitenkaan olleet vakavia, ja hän on päässyt sairaalasta. 
  Poliisin mukaan hyökkäys on ollut varsin aggressiivinen ja uhri ei ole saanut vakavampia vammoja hyvän onnen vuoksi.

  Poliisi tutkii tekoa törkeänä pahoinpitelynä. Toistaiseksi epäiltyjä ei ole saatu kiinni. Poliisi on julkistanut hyökkääjien tuntomerkit.

  Epäillyistä yksi on noin 175 senttimetriä pitkä mies. Hänellä oli päässään musta pipo ja yllään vyötärölle ylettyvä takki.

  Toinen epäilty on noin 185 senttimetriä pitkä. Hänellä oli päässään musta pipo, jonka alta näkyivät vaaleat hiukset. Hänellä oli musta reiden yläosaan ylettyvä takki ja harmaat kengät. Hänellä on tatuointi kaulassa oikealla puolella.

  Kolmas epäilty on noin 175 senttimetriä pitkä mies. Hänellä puolestaan oli yllään lyhyt musta takki ja päässä musta huppu. Miehen oikeassa kämmenselässä oli tatuointi tai muu merkki.

  Epäillyt ovat olleet liikkeellä mustalla tai tummalla BMW-merkkisellä autolla, joka voi olla sedan- tai farmarimallinen. Poliisin mukaan he ovat todennäköisesti liikkuneet kyseisellä autolla Kaivannon vastaanottokeskuksen ympäristössä illalla ennen tekoa ja yöllä teon jälkeen.

  Poliisi pyytää tietoja tuntomerkkeihin sopivasta kolmikosta. Tiedot voi ilmoittaa soittamalla numeroon 029 544 5890 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

   

  Muokkaus 18.11.2015 klo 19.35: Juttua täydennetty poliisin uusilla tiedoilla ja täsmällisemmillä tuntomerkeillä. Lisäksi päivitetty poliisin vihjepuhelimen numero.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän