Suomen mallin kerhot koululaisille pyörähtivät käyntiin – Kirkkoharjun kokkikerholaiset aloittivat klassikolla

0
Piia Henttinen opastaa Kirkkoharjun kokkikerhon osallistujia ensimmäiselläkerhokerralla. Kerhossa voidaan tehdä helppoja makeita ja suolaisia ruokia, joita lapset voivat valmistaa myös kotona itse.

Kuusi Kirkkoharjun koululaista kuuntelee tarkasti, kun Piia Henttinen antaa ohjeita ensimmäisen kerhokerran ruoan – todellisen klassikon eli kolmioleipien –  valmistamiseen.   Viidettä luokkaa käyvät Iida Kanerva ja Aada Haaparanta kertovat ilmoittautuneensa kerhoon, koska laittavat ruokaa vapaa-ajallakin.  – Ruoanlaitto on…


🔑

Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu