Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Suomen Terveystalo Oy työterveyspalvelujen tuottajaksi

Uutiset - 30.8.2016 kello 13.37
Kangasalan Sanomat

Kangasalan valtuusto päätti maaliskuussa kilpailuttaa kunnan järjestämisvastuulla olevan työterveyshuollon. Maanantaina 29. elokuuta hallitus päätti, että työterveyspalvelujen tuottajaksi valitaan Suomen Terveystalo Oy. Taustalla on kuntalain velvoite, jonka mukaan työterveys on järjestettävä uudelleen, sillä nykymuodossaan kunta ei voi tuottaa kyseisiä palveluja.

Hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaan huolto tulee toteuttaa niin, että samat ammattihenkilöt toteuttavat sekä ehkäisevää työterveyshuoltoa että työterveyshuollon sairaanhoitoa.

Kangasala kilpailutti kesällä työterveyshuollon, jonka piiriin kuuluvat sekä kunnan oma henkilöstö että ne työterveyshuoltopalvelut, jotka ovat kunnan järjestämisvastuulla. Tarjouspyynnössä ilmoitettuun määräaikaan mennessä saapui kolme tarjousta, jotka antoivat Attendo Terveyspalvelut Oy, Mehiläinen Oy ja Suomen Terveystalo Oy.

Kunnan järjestämisvastuulla on tuottaa työterveyspalvelut Kangasalan ja Pälkäneen kuntien alueella toimiville organisaatioille. Kunta tekee sopimuksen työterveyshuollon hankinnasta ja liikkeenluovutuksesta Suomen Terveystalon kanssa, kun hankintapäätös on tullut lainvoimaiseksi.

Kangasalan Työterveyden toiminta ja henkilöstä siirretään uudelle toimijalle 1. tammikuuta 2017.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös