Koti Pääuutiset Suositun sushiketjun avajaiset käsillä – Yrittäjä kertoo, miksi paikaksi valikoitui juuri Kangasala

Suositun sushiketjun avajaiset käsillä – Yrittäjä kertoo, miksi paikaksi valikoitui juuri Kangasala

1
Ravintola avaa ovensa uuden kerrostalon alakerrassa, Kuohun kupeessa.
Ravintola avaa ovensa uuden kerrostalon alakerrassa, Kuohun kupeessa.

Sushiravintolaketju Konnichiwa avaa uuden ravintolansa Kangasalla näillä näkymin ensi viikon lopulla. Ketjun toimitusjohtaja Yang Yuntian kertoo, että tavoitteena on avata ravintola ensimmäistä kertaa ensi viikon perjantaina, 23. elokuuta.

– Saimme kiinteistöön avaimet ja aloitimme ravintolan sisustustyöt tämän viikon maanantaina. Nyt työt ovat vielä täysin kesken, mutta toivon että saamme kaiken valmiiksi ensi viikon loppuun mennessä, Yuntian sanoo.

Helsingistä lähtöisin olevalla suositulla ketjulla on tällä hetkellä ravintolat Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa. Kasvua hakeva ketju on avaamassa lähiaikoina Kangasalan lisäksi uudet ravintolat Tampereella ja Helsingissä.

Lähes sata asiakaspaikkaa

Kangasalla ravintola tulee uuden hotellikerrostalon kivijalkaan. Yuntian kertoo, että uudessa ravintolassa on tarjolla laajan sushi-buffetin lisäksi keittoa, jälkiruokia ja aasialaista lämmintä ruokaa sekä salaattia.

– Ravintolatila on yhteensä reilut 280 neliötä ja tänne tulee asiakaspaikkoja 80-100 kappaletta. Lisäksi Kangasalan tiloissa on iso terassi noin 20 asiakkaalle, Yuntian esittelee.

Joka päivä iltaan asti oviaan auki pitävä ravintola päätettiin avata Kangasalle muutamasta eri syystä.

– Ruoka on aasialaisille hyvin tärkeä asia, se on osa kulttuuriamme. Olen asunut Suomessa 9 vuotta, ja tämä on minun toinen kotimaani. Haluan esitellä suomalaisille, kuinka me elämme ja syömme, Yuntian kertoo.

Lisäksi hän myöntää, että Konnichiwa-ketju on bisnes, ja uusien ravintoloiden sijainnit on ajateltu sen mukaisesti.

– Kangasala on hyvin kaunis kaupunki ja kesäisin täällä on paljon turisteja. Lisäksi paikka on lähellä Tamperetta. Uskomme, että Kangasalla on tarpeeksi asiakkaita ja vähemmän kilpailua.

Yuntian kertoo, että ravintola tulee työllistämään kahdeksan ihmistä. Osa rekrytoinneista on vielä kesken.

Tällä hetkellä ravintolan sisustaminen on vielä kesken. Tavoitteena on, että kaikki on valmista ensi viikon loppuun mennessä.

1 KOMMENTTI

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän