Tahdotko nähdä Ti-Ti Nallen? Voita liput!

0
Ti-Ti Nalle, Riitta, muu nalleperhe ja ystävät saapuvat Kangasala-taloon toukokuussa.

Kangasalla.fi tekee yhteistyötä Ti-Ti Nallen kanssa. Osallistumalla kilpailuun voit voittaa perhepaketit (4 lippua) Ti-Ti Nalle -konserttiin tai Nalleperheen Kotiin Lempäälän Ideaparkiin! Kumpaan tahtoisit? Kommentoi alapuolelle.

Riitta Korpela ja Nalleperhe ystävineen saapuvat konsertoimaan Kangasala-taloon torstaina 16.5.2019 klo 18. Liput voi hankkia Kangasala‐talolta (15,50 euroa ja alle 1‐vuotiaat 0,-). Lippuja myy myös lippu.fi (18 euroa + toimitusmaksu).

Lähes 20 vuotta Ikaalissa asuneet nallet ovat muuttaneet Lempäälän Ideaparkiin. Lähes tuhannen neliön hirsitalo tarjoaa elämyksiä ja touhua koko perheelle. Päivärannekkeella (15 euroa) Kodissa voi viettää vaikka koko päivän. Nelihenkinen perhe pääsee sisään 55 euron perhelipulla ja alle 2‐vuotiaat aina ilmaiseksi aikuisen seurassa. Koti on auki ma klo 11–17, ti–la klo 11–18 ja su klo 12–18. Kodin yhteydessä sijaitsevaan Ti‐Ti Nallen Puotiin on vapaa pääsy.

Voittajat arvotaan 6.5.2019 ja julkaistaan tällä kilpailusivulla sekä Facebookissa. Voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!