Koti Uutiset Taistelu hävittiin, sotaa ei

  Taistelu hävittiin, sotaa ei

  0

  WoVo – LP Kangasala 3–2
  (25–22, 18–25, 21–25, 26–24, 15–12)

  LP Kangasala pelaa keskiviikkona neljännessä puolivälierässä selkä seinää vasten. Se hävisi sunnuntaina WoVolle toistamiseen ja on nyt ottelusarjassa 1–2 -tappiolla.

  – Johdimme peliä jo 2–1, mutta neljänteen erään teimme syöttövirheitä. Keskittyminen herpaantui taas ja Wovo halusi voittaa. Se löi ratkaisupaikoissa härskisti, me varmistellen, joukkueen päävalmentaja Ismo Tahvanainen kertasi illan ratkaisuhetkiä.

  Sunnuntainen ottelu oli monella tavalla lauantaina nähdyn toisinto. Kangasalalaisten passari Elizabeth Koberstein unohti käyttää keskipelaajia, ja emäntäjoukkueen ratkaisupelaaja istui jälleen tuomaritornissa.

  – Eilen tuomarityöskentely oli huonoa, mutta tänään aivan luokatonta. Olisimme saaneet yhden ottelupallonkin, mutta kaksi metriä pitkäksi mennyt pallo tuomittiin torjuntakosketukseksi. Tekisin muuten valituksen tarkkailijalle, mutta nyt pitää keskittyä peleihin, Tahvanainen manaili.

  LP:n tehokkain pelaaja oli jälleen Shelby Dalton (24/+17), Allison Mayfield iski tehot 19/+3. Kotimaanosastosta Jasmine Tahvanainen keräsi kehut kunnostautumalla ratkaisupaikoissa kovana lyöjänä. Aloituskuusikossa paikkansa vakiinnuttanut Tahvanainen nakutteli tehot 16/+6.

  Puolivälieräsarja jatkuu keskiviikkona Kangasalla. Tahvanainen lupaa antaa kunnolla huutia sille pelaajalle, joka uskaltaa kotiyleisön edessä lähteä löysäilemään.

  – Meidän pitää pelata omalla tasolla kovaa peliä. Siten saamme, mitä ansaitsemme ja kaadumme mahdollisesti saappaat jalassa. Kotona meidän pitäisi kuitenkin olla isäntiä, eikä antaa vieraiden hyppiä nenille. Taistelu hävittiin, mutta ei sotaa, Tahvanainen totesi.

  Muissa otteluissa LP Viesti ja HPK varmistivat paikkansa välierissä suoraan kolmessa erässä. Pölkky Kuusamo hävisi myös viikonlopun molemmat ottelut OrPolle ja on ottelusarjassa 1-2 -tappiolla.

   

  Kuvat Jyri Kivimäki

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän