Taiteen perässä maaseudun rauhaan

0
Ote Kaisa Soveron Ulpukkajoesta.

Heinäkuinen TaideTalli on valmiina odotettuja vieraita varten. Neljän katon alla 12. kertaa järjestettävä näyttely on monipuolinen ja montaa eri tekniikkaa esittelevä koko perheen käyntikohde.

– Eri tiloissa tunnelma vaihtuu kiviseinien valkoisuudesta tallinylisen hämärään. Unohtaa ei sovi myöskään piha-aittojen idylliä, Ritva Saarikko-Norosoja kuvailee.

Art Majaalahti 2018 koostuu värikkäistä akryyli- ja öljyväritöistä, abstraktista taiteesta, grafiikasta, teoksista, joissa vanhaa puuta on herätelty uudelleen käyttöön. Lisäksi mukana on yllätyksellisinkin aihevalinnoin tehtyjä tussitöitä sekä aitallinen luonto- ja lintuvalokuvia.

Tänä kesänä, kuten jokaisena vuonna aiemminkin, esillä on myös majaalahtelaisen keraamikon Tuula Tallin uniikkia taidetta.

Kuluvan kesän taiteilijakaartissa on väkeä muun muassa Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja Tampereen seudulta. Kotikaupunkilaisia on mukana neljä. Näytteilleasettajakaartista kahdeksan on ensikertalaisia taidetallilaisia.

Näyttelyyn osallistuvat Tero Hakala, Miia Koskinen, Tuula Talli ja Virve Lilja Kangasalta, entinen sahalahtelainenTerhi Hursti sekä Leila Lehtonen, Satu Lustig, Henrietta Murto, Sanna Paus, Juha Pesonen, Sirpa Salmu, Maarit Siltamäki, Kaisa Sovero  ja Marjo Wassman.

Art Majaalahti 2018 on avoinna 5.8. saakka keskiviikosta sunnuntaihin kello 14–18. Majaalahdentie 204.

 

 

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.