Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Taiteen perässä maaseudun rauhaan

Heinäkuinen TaideTalli on valmiina odotettuja vieraita varten. Neljän katon alla 12. kertaa järjestettävä näyttely on monipuolinen ja montaa eri tekniikkaa esittelevä koko perheen käyntikohde.

Uutiset - 29.6.2018 kello 12.00
Kangasalan Sanomat
Taiteen perässä maaseudun rauhaan
Ote Kaisa Soveron Ulpukkajoesta.

– Eri tiloissa tunnelma vaihtuu kiviseinien valkoisuudesta tallinylisen hämärään. Unohtaa ei sovi myöskään piha-aittojen idylliä, Ritva Saarikko-Norosoja kuvailee.

Art Majaalahti 2018 koostuu värikkäistä akryyli- ja öljyväritöistä, abstraktista taiteesta, grafiikasta, teoksista, joissa vanhaa puuta on herätelty uudelleen käyttöön. Lisäksi mukana on yllätyksellisinkin aihevalinnoin tehtyjä tussitöitä sekä aitallinen luonto- ja lintuvalokuvia.

Tänä kesänä, kuten jokaisena vuonna aiemminkin, esillä on myös majaalahtelaisen keraamikon Tuula Tallin uniikkia taidetta.

Kuluvan kesän taiteilijakaartissa on väkeä muun muassa Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja Tampereen seudulta. Kotikaupunkilaisia on mukana neljä. Näytteilleasettajakaartista kahdeksan on ensikertalaisia taidetallilaisia.

Näyttelyyn osallistuvat Tero Hakala, Miia Koskinen, Tuula Talli ja Virve Lilja Kangasalta, entinen sahalahtelainenTerhi Hursti sekä Leila Lehtonen, Satu Lustig, Henrietta Murto, Sanna Paus, Juha Pesonen, Sirpa Salmu, Maarit Siltamäki, Kaisa Sovero  ja Marjo Wassman.

Art Majaalahti 2018 on avoinna 5.8. saakka keskiviikosta sunnuntaihin kello 14–18. Majaalahdentie 204.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös