Taksiyrittäjät ja asiakkaat kärsivät liikennelain uudistuksesta – sote- ja kela-taksien välityksessä ongelmia

4
Kangasalan Taksit ry:n puheenjohtaja Petri Sairiala kertoo, että Kangasalla kuskit istuvat autoissa tolpilla pyörittämässä peukoloita samaan aikaan, kun asiakkaat odottavat kyytejä. Välitysongelmat koskevat sekä sote- että kela-takseja.

Kangasalalainen Auli Haapanen tarvitsee liikkumisessa apuna ­rollaattoria. Siksi hänelle on myönnetty oikeus käyttää asiointi- ja virkistysmatkoilla sosiaalihuoltolain mukaista kuljetuspalvelua, niin sanottua…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

4 kommenttia

  1. Pirkanmaan suurin ongelma on täysin toimintakyvyttömät ja vastuuttomat viranomaiset , tuhoten laiminlyönteineen ihmisiä ja perheitä .

  2. Jaa, ei kait teatterireissuun sentään sotetaksilla mennä. Kyllä kyytejä saa teatteriin tai sieltä pois ilman turhan pitkään jonotusta.

    Taitaa ainakin osa Kangasalan taksisuhareista hinnoitellut omat kyydit turhan kalliiksi…yksikin yrittäjä nosti +45% km-taksaa…toki tämä hinta ei ole soteajoihin. kilpailu on hyvästä…taksisuhareillekin!

  3. Tästä tulee mieleen että tämän uudistuksen tarkoituksena on tappaa nykyinen taksi toiminta ja ajaa suurten monikansallisten yhtiöiden asiaa ja etua. Jos kansallinen etu olisi ollut etusijalla olisi silloin uudistuksesta neuvoteltu ja toteutettu kotimaisten toimijoiden kanssa. On tietysti ikävää että kotimaisen taksiliikenne alas ajoon on valjastettu KELA joka määräys toimin tekee liikennöinnin kannattamattomaksi. Samoin kuin SOTE uudistuksessa on tarkoitus avata rahastus kanavat ulkomaisille pörssi yhtiöille.

  4. Tuomilogistiikka hoitaa tampereen koulukuljetukset ja se ei koskaan ole toiminut. Asiakkaille ei informoida, muutoksia voi tulla todella lyhyellä varoitusajalla mutta asiakas ei muutoksia saa tehdä. Perumisissa on usein epäselvyyksiä. Mikään siinä ei toimi, en ymmärrä miten heille vaan lisää töitä annetaan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.