Talentin jatkopaikka ei auennut Tintti Mikkoselle: ” Olen oikein tyytyväinen kokemukseen.”

0
Tintti Mikkonen esitti karsinnassa sekä tuliohjelman että tankontassia. Semifinaalissa hän keskittyy vain tuliesitykseen. Se oli tuomareiden toive, ja sopii myös Mikkoselle oikein hyvin. Kuva: MTV

Kangasalalaisen tulitaiturin Tintti Mikkosen tie Talent Suomi  –ohjelmassa päättyi semifinaaliin. Toisesta semifinaalista pääsi jatkoon yhteensä kolme kilpailijaa. Yhdelle tuomaristo antoi kultaisen napin, kaksi muuta valittiin yleisöäänestyksen perusteella. Mikkosen äänet eivät riittäneet jatkopaikkaan.

Se ei kuitenkaan masenna kokenutta taitelijaa.

– Olen oikein tyytyväinen kokemukseen. Siellä oli koko ajan positiivinen ja kannustava ilmapiiri, kertoo Mikkonen maanantaina.

Sunnuntain suora lähetys oli jännittävä ja rankkakin. Esitys on sekuntipeliä.

Mikkonen kiittelee sitä, että hän pääsi tutustumaan lavaan jo lauantaina. Hän sai harjoitella esitystä tunnin verran ilman tulia. Sunnuntaina oli vielä toinen harjoitussessio ilman tulia ja kenraaliharjoitus tulien kanssa.

Ohjelman suora lähetys vedettiin läpi ilman studioyleisöä.

– Tavallisesti yleisö antaa lisäbuustia, mutta nyt yleisön puuttuminen saattoi jopa helpottaa keskittymistä, arvelee Mikkonen.

Finaaliin pääsivät Rasmus Koskinen, Leevi Lehtonen ja Juho Kuusi.

Maanantaina Tintti Mikkonen jo toipui urakastaan kotonaan Kangasalan Asemalla. Hän kiitteli häntä äänestäneitä, ja totesi että nyt on hyvä olla, vaikka finaalipaikka jäikin saavuttamatta.

Lue myös: Asemalla treenataan jo seuraavaa vaihetta – Tintti Mikkonen on Talent Suomen semifinaalissa

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.