Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Tallimäki on vuoden rakennushanke

Rakennus- ja ympäristölautakunta on valinnut vuoden 2016 rakennushankkeeksi Tallimäen kerrostalot Vatialassa. Lautakunnan mukaan valinnan perusteina ovat rakennusten taitava sovittaminen rinnemaastoon sekä tyylikäs materiaalien ja värien käyttö.

Uutiset - 14.12.2016 kello 15.00
Kangasalan Sanomat
Tallimäki on vuoden rakennushanke

Rakentaminen vaati rinteen korkeuserojen tasoittamista, ja Tallimäen huipulta poistettiin soraa kaikkiaan noin 20 metriä. Tuloksena oli loivasti viettävä piha ja kokonaisuus, jossa rakennukset nousevat porrastetusti rinteessä peittämättä takana olevien talojen näkymää järvelle.

– Tallimäen rakennushanke on lisännyt Vatialan keskustan asuntotarjontaa sekä parantanut soranoton jäljelle jättämää ympäristöhaavaa, ympäristö- ja rakennusvalvonnan rakennustarkastaja Pirjo Palmu-Heinänen kertoo.

Pohjola Rakennus Oy:n rakennuttama kortteli on tällä hetkellä  viimeistelyvaiheessa.

 

Muokattu 15.12.2016 kello 11.24.: valinnan teki työryhmä, ei rakennus- ja ympäristölautakunta kuten Kangasalan kunnan tiedotteessa kerrottiin.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
~
Takaisin ylös