Talvirieha valtaa sunnuntaina jäähallin alueen – Luvassa kaikkea luistelusta vaahtokarkkien paistamiseen ja isoihin työkoneisiin

0

Vaikka talvi on karannut, vietetään tämän viikon sunnuntaina Kangasalla koko perheen yhteistä talviriehaa. Tapahtuman pääjärjestäjänä on Kangasalan Sanomat ja yhteistyökumppaneina pitkä liuta paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä.

– Tapahtuma on hieno osoitus siitä yhteisöllisyydestä, jota Kangasalla on. Kumppaneiden ansiosta tapahtumasta on tulossa huiman hieno. Yksin emme olisi siihen pystyneet, iloitsee Kangasalan Sanomien päätoimittaja-toimitusjohtaja Heli Keskinen.

Ilmainen tapahtuma sijoittuu Kangasalan jäähallin alueelle. Jäähallin oma parkkipaikka suljetaan tapahtuman ajaksi ja pysäköinti ohjataan tapahtumakentälle sekä lukion parkkipaikoille.

Katso päivittyvät tiedot tapahtuman Facebook-sivuilta täältä >>

Talvirieha alkaa kello 10 ja se kestää aina kello 13 saakka. Talvista tekemistä on luvassa jäähallin sisällä, jossa on luvassa yleisöluistelua kello 10.30-12.30.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Muun muassa Late-latukone saapuu paikalle kävijöiden ihmeteltäväksi.

Lisäksi pihaan kasataan jäähallin ”ylijäämälumesta” mäki, jota lapset ja lapsenmieliset pääsevät laskemaan omilla liukureillaan.

Pihamaalle on tulossa erilaisia ajoneuvoja, kuten suuri hinausauto, latutyökone, ulkojääkone, ralliauto ja muita laitteita. Luvassa myös koeajorasti. Hevosvoimia on liikkeellä lisäksi talutusratsastuspisteellä ja keppariradalla.

Paikalla on erilaisia satuhahmoja ilahduttamassa kävijöitä ja tarjolla on myös otteita Peter Pan -näytelmästä. Rasteilla perheet pääsevät myös leikkimään yhdessä.

Jokainen voi ottaa oman lelun mukaansa hoidettavaksi nallesairaalaan. Nallesairaalan lisäksi paikalla pääsee myös palauttelemaan muistiin muun muassa ensiaputaitojaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Nallesairaalaan voi tuoda hoidettavaksi oman lelun.

Onnenpyörässä ja arvonnoissa on jaossa kivoja palkintoja leffapaketeista ratsastustunteihin ja -tarvikkeisiin. Lisäksi rasteilla saa suut makeaksi, pääseepä paikalla paistamaan vaahtokarkkejakin.

Pikkurahalla saa myös lisäksi herkutella muun muassa makkaralla, yksisarvishattaralla ja vaikka millä muilla herkuilla. Kahviossa voi ottaa ihoonsa myös näyttävän glitter-tatuoinnin.

Jäähallin alueen lisäksi tapahtuma levittäytyy myös upouuden VPK:n tiloihin, jossa järjestetään osana talviriehaa avoimet ovet kello 11-14 osoitteessa Atrakuja 4. Paikalle pääsee kävellen jäähallin alueelta.

VPK:lla on luvassa muun muassa alkusammutusharjoituksia, kiinteistön ja kaluston esittelyä, poliisin kalustoa, ambulanssi ja hinausauto. Lisäksi Atrakujalla esittäytyvät VPK:n sukellusjaosto ja palokuntanuoret.

Lue lisää VPK:n avoimista ovista täältä >>

Talvipäivä Kangasalla – Koko perheen talvirieha jäähallin alueella osoitteessa 38 laskiaissunnuntaina 23. helmikuuta kello 10-13.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.