Pääuutiset | Uutiset

Tam-Silk ajautui vaikeuksiin – tuotanto ja toimihenkilöt lomautettiin: ”Myynti ei vedä, ja kuluja on karsittava”

Kangasalalainen vaatetusyritys Tam-Silk on joutunut sopeuttamaan toimintaansa taloudellisten haasteiden edessä. Toimitusjohtaja Kati Saari kertoo, että yhtiön koko henkilökunta on ollut kevään aikana…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

4 kommenttiaKommentoi

 • Jukka nuerminen20.4.2023 klo 14:02

  no jaa tuntuu että teillä on liikaa sitä konttori henkilö kuntaa työntekijöihin. Pitäkää tuotannon tekijöistä kiinni.Niitä ei välttä löydy kun tarttee.

 • Eeva-Liisa Lahtinen20.4.2023 klo 21:01

  Harmi tuotteiden laadusta ei ainakaan ole kiinni. juuri ostin lämpökerrastoja porukalle jouluksi.

 • Luomu21.4.2023 klo 07:58

  Olen ollut asiakkaana todella pitkään. Ennen suuria uudistuksia toimistossa oli vähemmän väkeä ja he tiesivät tarkalleen minunkin mallini. Löysin siis usein etsimäni. Lisäksi kolusin aina kakkoslaatukopan. Sieltä sai edullisia tuotteita. Kun jätitte paljon muita vaatteita pois ja keskityitte vain villasilkkiin niin näin heti ettei tämä tule toimimaan pitkällä aikavälillä. Lisäksi nostitte hintoja aivan liikaa! Minultakin jäi monta ostosta tekemättä sen vuoksi. Joten tehdään "vanhaan hyvään malliin".

 • Peksi21.4.2023 klo 15:25

  Myymälä kannattaisi tehdä vähän houkuttelevammaksi. Myös malliston osalta kannattaa miettiä mitä markkuna ja kuluttajat haluavat. Toivon vilpittömästi menestystä!!