Tam-Silk järjestää pihamaallaan Festit tulevana viikonloppuna – ”Jos voimme jotenkin lisätä iloa, niin haluamme sen tehdä”

2

Kangasalalainen Tam-Silk järjestää ensimmäistä kertaa pihamaallaan Festit-tapahtuman tulevana viikonloppuna. Tehtaanmyymälän edustalla Lentolassa järjestettävä tapahtuma on kaksipäiväinen.

Luvassa on muun muassa muotinäytöksiä, poniratsastusta, pomppulinnaa, musiikkia ja glittertatuointeja.

– Ajatuksena on, että kaikki tekeminen on ilmaista. Tavoitteena on järjestää hyvän mielen tapahtuma niin, että se on kaikkien saavutettavissa, kertoo toimitusjohtaja Juha Haapasaari.

Haapasaari kertoo, että ajatus tapahtumasta alkoi kehittyä, kun yhteiskunta alkoi hiljalleen avautua pitkään jatkuneiden koronarajoitusten jälkeen.

– Ajattelimme, että olisi hienoa järjestää jotakin kivaa lähiympäristömme ihmisille täällä Kangasalla. Jos voimme jotenkin lisätä iloa, niin haluamme sen tehdä.

Tavoitteena on, että tapahtumasta synnytettäisiin toistuva perinne.

Tam-Silk Festit tehtaanmyymälän pihassa osoitteessa Lentolankuja 7 perjantaina 24.9. kello 10-18 ja lauantaina 25.5. kello 11-16.

2 kommenttia

  1. Hmmm, ei kiva, että tällainen juttu on maksumuurin takana, joka kertoo ILMAISESTA tapahtumasta paikkakunnalla. Tapahtuma tarkoitettu tuottamaan iloa kaikille, joten niin voisi tehdä myös paikaillislehti siitä kertoessaan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.