Tam-Silkin somekohut, huumeille poikansa menettänyt isä ja kiroileva liikennemerkki – Tässä ovat vuoden 2019 luetuimmat juttumme

0
Tämä juttu oli koko vuoden 2019 luetuin juttu Kangasalan Sanomien verkkosivuilla.

Kangasalan Sanomien verkkosivuilla on vieraillut vuoden 2019 aikana ennätysmäärä lukijoita. Eri selainta käyttäneitä kävijöitä on ollut vuoden aikana noin 287 000, mikä on 127 prosenttia enemmäin kuin vuotta aiemmin.

Kävijät klikkasivat eri juttuja auki 825 000 kertaa. Määrässä on kasvua vuoden takaisesta yhteensä yli 76 prosenttia.

Erityisen suurta kasvu on ollut syksyn ja alkutalven aikana.

Koko vuoden luetuin juttu kertoi Tam-Silkin tempauksesta. Yhtiö osti mainoksen Kangasalan Sanomien kannesta, jolla se antoi viestin kotimaisen tuotannon puolesta.

Etusivu lähti leviämään sosiaalisessa mediassa ja siitä uutisoitiin ympäri Suomen.

Lue juttu tästä: Tam-Silkin mainos räjäytti verkkokaupan – Myynti 20-kertaistui samana päivänä

Toiseksi luetuin juttu koski Suinulan Korvenperäntien liikennemerkkiä. Uutisessa kerrottiin, että ely-keskus harkitsee rikosilmoituksen tekoa kirosanalla höystetystä lisäkilvestä.

Lue juttu tästä: Liikennemerkin lisäkilpi ei naurata kaikkia – Ely-keskus pohtii rikosilmoituksen tekoa

Vuoden kolmanneksi suosituin juttu koski Tam-Silkin tuotteen pesulappua, josta nousi pienimuotoinen kohu sosiaalisessa mediassa.

Lue juttu tästä: Tam-Silkin uuden tuotteen pesulappu aiheutti somekohun – ”Kyse on mielikuvista”

Suosituin henkilöjuttu kertoo ruutanalaisesta Pekka Matilaisesta, joka on käyttänyt ja myynyt huumeita, tullut uskoon vankilassa, auttanut muita pois päihteistä ja vankilakierteestä sekä menettänyt oman poikansa kannabispsykoosin jälkeisen masennuksen vuoksi. 

Lue juttu tästä: Käyttäjä, auttaja ja poikansa menettänyt isä ei ymmärrä huumeiden vähättelyä

Luetuimpien listoille nousi myös useita onnettomuus- ja poliisiuutisia. Muun muassa uutinen Sahalahdentien rajusta kolarista oli luettu. Uutista päivitettiin heti onnettomuuden alusta alkaen, jotta ihmiset osasivat välttää ruuhkautuvaa tietä.

Lue juttu tästä: Kaksi loukkaantui rajussa nokkakolarissa Sahalahdentiellä – Tie pitkään poikki tutkinnan vuoksi

Joulukuussa julkaistu juttu varastorauta-arvosta nousi nopeasti koko vuoden luetuimpien joukkoon.

Lue juttu tästä: Ferritiinivarasto lähes tyhjä, Kaisa Satamo kärsi vuosia : ”Rautatiputus oli paras joululahjani”

Luetuimpien kymmenen jutun joukkoon nousi myös juttu siitä, kuinka kangasalalaiset terveysalan ammattilaiset perustivat kesäkuussa yrityksen, jollaista Suomessa ei vielä toimi.

Lue juttu tästä: Kangasalalaiset perustivat yrityksen, jollaista Suomessa ei vielä toimi – tavoitteena on turvata ikäihmisten itsenäisyys

Listoille nousi myös suuri määrä uutisia, kuten juttu Tredun toimipisteen epäillyistä sisäilmaongelmista, uutinen Parman päätöksestä lakkauttaa Kangasalan tehdas ja tieto siitä, että Kangasalan ensimmäiselle hotellille on löytynyt yrittäjä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.