Tampereen Punakone tuli kolmoseksi tasaisella suorituksella

0
Tampereen Pyrinnön joukkue saatteli maaliin ankkurinsa Florian Howardin.
Tampereen Pyrinnön joukkue saatteli maaliin ankkurinsa Florian Howardin.

Ruotsalainen Stora Tuna OK voitti tämänvuotisen Jukolan viestin. Norjalainen IL Tyrving hävisi vajaat kaksi minuuttia. Tampereen Pyrinnön edustusjoukkue Punakone johti kisaa vielä ankkuriosuuden alussa, mutta se taipui lopulta kolmanneksi jääden kakkospaikasta 18 sekuntia.

Kärjen tilanne vaihteli koko kilpailun ajan. Yleisöllä riitti jännitettävää, koska ratkaisut kolmen kärjen osalta jäivät viimeiselle osuudelle.

Pyrinnön edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Kari Jussila oli silmin nähden tyytyväinen Punakoneen suoritukseen. Esitys oli tasainen alusta loppuun asti. Kukaan ei tehnyt isoja virheitä.

– Florian Howald onnistui viimeisellä osuudella hyvin. Kahden muun joukkueen ankkurit vain olivat vieläkin kovempia. Kisa oli hyvä näyttö siitä, mihin joukkueemme pystyy, kun kaikki menee kohdalleen. 

Voitto oli Stora Tunalle seuran historian ensimmäinen. Joukkueessa oli mukana peräti neljä Svenskin veljestä. Vain kerran aiemmin Jukolan viestin historiassa voittoon on juossut neljä veljestä.

Jukolan viesti jatkuu sunnuntai-iltapäivän puolelle. Maali sulkeutuu kello 15. Järjestäjät sulkevat kilpailukeskuksen kello 16.

Ruotsalainen Stora Tuna OK sai juhlia Jukolan voittoa.
Ruotsalainen Stora Tuna OK sai juhlia Jukolan voittoa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.