Tänään vietetään juhlaa Roineen kampuksella – iltapäivä huipentuu ilotulitukseen

0
Ilotulitus alkaa kello 18. Voit katsoa sen tästä jutusta suorana lähetyksenä.

Kangasalan kaupunki yhteistyökumppaneineen tarjoaa tänä vuonna uudenvuoden vastaanottajaiset koko perheelle. Tapahtumapaikka on uusi, Pikkolan alueella sijaitseva Roine-kampus.

– Kahden tunnin aikana eri puolella aluetta järjestetään ohjelmaa, joka varmasti ilahduttaa sekä pieniä että isoja juhlijoita. Tämän lisäksi on aikataulutettua ohjelmaa kello 16:sta lähtien, tapahtumakoordinaattori Minna Aurivuo kertoo.

Juhla alkaa Roseiran rumpuryhmän esityksellä, jonka jälkeen järjestäjätahojen edustajat lausuvat tervehdyksensä. Kello 16.30 on vuorossa näyttävä tulishow ja kello 17 lämmittelyhumppaa kaikelle kansalle. Juhlan päättää kello 18 alkava ilotulitus.

– Jäähallissa on mailatonta luistelua dj:n soittaman musiikin tahdissa, ja musiikkitoiveitakin saa esittää, Aurivuo mainostaa.

Hän huomauttaa, että tapahtuma on suunniteltu tarkoituksella perheystävälliseen aikaan. Sen jälkeen ehtii vielä juhlimaan perheen ja ystävien kanssa.

– Nyt ei ole mitään tarvetta lähteä Kangasalta merta edemmäs kalaan. Mukaan juhlaan kannattaa ottaa iloinen mieli ja positiivinen katse vuoteen 2019.

Kaupungin kanssa juhlajärjestelyistä vastaavat Kangasalan Sanomat ja Kangasalan Osuuspankki.

Roineen kampuksella järjestetään nyt ensimmäistä kertaa iso kansanjuhla. Sujuvuuden vuoksi on toivottavaa, että ihmiset saapuvat paikalle ilman omaa autoa.

Ohjattuja parkkipaikkoja ovat tapahtumakenttä ja jäähallin parkkipaikka. Lukion ja Tredun parkkipaikat eivät ole käytössä tapahtuman aikana.

Tiet ovat avoinna normaalisti, joten jalankulkijoilta toivotaan erityistä valppautta alueella liikkumisessa. Tiet pidetään vapaina myös ilotulituksen aikana.

Uusi vuosi otetaan Kangasalla vastaan maanantaina 31.12. kello 16 alkaen Roineen kampuksella, Finnentie 42.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.