Tangokuninkaallisia Kangasalan kesäteatterissa

0

Kangasalan kesäteatterissa on heinäkuussa tangokuninkaiden tähdittämä viikonloppu. Perjantaina 21.7. lavalla nähdään Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen Jackpot -orkesterin kera ja lauantaina 22.7. Tomi Markkola Kipinä-yhtyeineen.

Perjantaina esiintyvästä duosta Marko Maunuksela kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2010 ja Jukka Hallikainen vuonna 2008. Yhdessä kaksikko on esittänyt tangoa ja perinteistä tanssimusiikkia monipuolisin rytmein kesästä 2018 lähtien, ja he ovat saaneet mainetta hyväntuulisista ja energisistä keikoistaan.

Lauantain avaa Olavi Virta -laulukilpailun vuonna 2010 voittanut Nina Åkerman ManTra-yhtyeineen. Illan pääesiintyjä on iskelmälaulaja Tomi Markkola, jonka uraan mahtuu niin tangokuninkaan kruunu, vuoden miesartistin titteli kuin Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voittokin. Markkola on julkaissut kaksitoista levyä, joista ensimmäinen myi kultaa.

Molemmat keikat ovat Kangasalan kesäteatterissa (Kummelinkuja) joka sijaitsee Längelmäveden rannalla. Sen 400 paikkainen katsomo on katettu, joten kesäsade ei kastele yleisöä, ja helteellä järvituuli viilentää. Lippujen hinta on 20 € per ilta. Tapahtumajärjestäjänä toimii Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut.

Perjantain keikan lippuja voi ostaa täältä: https://www.lippu.fi/eventseries/name-3404245

Lauantain keikan lippuja voi ostaa täältä: https://www.lippu.fi/eventseries/name-3404246

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.