Tapahtumiin ei saa tulla, jos on hengitystieoireita – Kangasala-talon lipusta saa rahat takaisin

0
Kangasala-talo ei halua tapahtumiin koronaoireisia. Talo lupaa palauttaa lipun hinnan, jos sairastunut asiakas ilmoittaa sairastumisesta ennen tapahtuman tai konsertin alkua. Kuva: Kangasala-talo

Kangasala-talo lupaa maksaa tapahtuman tai konsertin lipusta rahat takaisin, jos asiakas sairastuu ennen tapahtuman alkua ja ilmoittaa siitä. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Kun oireita saaneella on mahdollisuus perua lippunsa ja saada rahat takaisin, ei ehkä ole niin suurta houkutusta tulla paikalle sairaana.

Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta. Tämä koskee sairastunutta ja hänen seuralaistaan. Hyvitys suoritetaan käteisellä tai lahjakorttina lippua vastaan Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Hyvityksen saa, jos ennen tapahtuman alkua ilmoittaa sairausesteestä joko puhelimitse tai sähköpostilla Kangasala-talon lipunmyyntiin. Palautuksesta vähennetään lipunmyyntikuluina 2,50 euroa/lippu. Hyvitys pitää hakea kymmenen vuorokauden kuluessa tapahtumasta, johon lippu oli ostettu.

– Tämä on Kangasala-talon kädenojennus asiakkaillemme tänä poikkeuksellisena aikana. Haluamme asiakkaidemme tietävän, että teemme kaikkemme sen eteen, että talossa on turvallista vierailla ja lippuja syksyn tapahtumiin voi turvallisesti ostaa etukäteen, sanoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen talon tiedotteessa.

Kangasala-talon mukaan vastaavia joustavia lipunmyyntiehtoja ei ole yleisesti käytössä.

Koronaturvan on aluksi voimassa 30.10.2020 saakka.

Kangasala-salin syyskauden aloittavat Ti-Ti Nallen Kesärieha -konsertti keskiviikkona 26.8., Jarkko Tammisen imitaatioshow Kuuleeko Kangasala? torstaina 27.8. ja Paul Anka & Diana Ross -tribuuttikonsertti sunnuntaina 30.8.2020.

Tampere Filharmonian puupuhaltajista koostuva yhtye vierailee Kimmo Pyykkö -taidemuseon tiloissa jo keskiviikkona 12.8. Konsertti on osa Tampere Filharmonia Liikkeellä –konserttisarjaa.

K-Kinon elokuvissa pyörivät elokuussa Pekka Töpöhäntä, Tuulten taottu maa ja Eden.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.