Tarjolla tontteja joka makuun

0

Kunnan tonttipaletti on monipuolinen. Tarjolla on tasapuolisesti läheisyyttä ja taajaman vilskettä, toisaalla luontoa ja maaseudun rauhaa.
Rakentamaan pääsee idässä, lännessä ja vähän pohjoisessakin. Uudisalueelle tai jo olevan rakennuskannan lomaan.

43 tonttia kaupan

Kaikkiaan kunnalla on tällä hetkellä myynnissä 43 tonttia. Kanta-Kangasalan puolella niistä sijaitsee 31, Sahalahdella seitsemän ja Kuhmalahdella viisi.
Tonttikauppa ei ole rakentamisen edellytys, sillä kaikki rakennuspaikat ovat myös vuokrattavissa.
Vilkkaimmin kauppa on käynyt viime aikoina Kanta-Kangasalla, Sahalahden ja Kuhmalahden tonttien kysyntä on ollut hiljaisempaa.

Kortekumpu vetää

Kortekankaan pohjoispuolella olevalta Kortekummulta on myynnissä 12 tonttia, joiden pinta-alat vaihtelevat tuhannen neliön molemmin puolin. Tonttien hinta on 60 000–68 000 euroa.
Keväällä alueen tarjonta runsastuu roimasti, kun kunta asettaa nyt kaupan olevan Hirvikummuntien lisäksi hakuun Kruunupääntien 27 tonttia.
Vehreän Pikonlinnan alueella sijaitsevan Lukkolankadun tonteista on myymättä 15 eli noin puolet. Hintapyyntö on paikan mukainen –  76 300 euroa.
Hajatontteja Kanta-Kangasalan puolella on tarjolla neljä. Ruutanassa Jussilantiellä on kaupan kaksi tonttia, Savikontiellä yksi Aseman takaisen Halimajärven tavoin.
Jussilantien rakennuspaikat ovat taajamatonteiksi keskimääräistä suurempia eli noin puoli toista tuhatta neliötä kumpainenkin.

Kuhmalahti edullisin

Sahalahden puolelta myytävät viisi tonttia sijaitsevat kaikki keskustaajaman tuntumassa.
Pinta-alaltaan rakennuspaikat ovat 1 500 neliön vaiheilla, ja niiden hintahaarukka on 24 300–29 500 euroa.
Tonteista neljä sijaitsee Paatialantiellä, kaksi Mertakujalla ja yksi Sirkantiellä.
Kuhmalahden Mustikanmäen viisi tonttia ovat myyntilistan halvimmat kohteet. Haavelinnantieltä saa parin tuhannen neliön tontin omakseen 5 566–6 439 eurolla.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.