Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tarkkuutta hyökkäykseen ja ottelusarja tasoihin

LP Kangasala–Pölkky Kuusamo 3–1 (20–25, 25–14, 25–21, 25–22)

Urheilu-uutiset - 3.3.2015 kello 8.33
Katja Sirviö
Tarkkuutta hyökkäykseen ja ottelusarja tasoihin
Nette Tuominen palkittiin LP Kangasalan parhaana pelaajana.

LP Kangasala onnistui kuin onnistuikin nollaamaan sunnuntai-iltaisen tappion puolivälierissä Pölkky Kuusamoa vastaan. Pitkäjärven yli 400-päinen yleisö sai nähdä punanutuilta runkosarjasta tuttua taistelua, joka johti ottelusarjan tasoittamiseen neljässä erässä.
Pölkky Kuusamo jatkoi ensimmäisessä erässä siitä, mihin sunnuntai-iltana jäi. Loukkaantumisten riivaaman joukkueen peli on yhä kahden ulkomaalaisen varassa, mutta tällä kertaa LP Kangasala sai Fataou Diouckia (18/+10) ja Olena Prokopenkoa (15/+6) hitusen edellisottelua paremmin kuriin. Emännät puolestaan jatkoivat omalla vahvuudellaan – onnistujia löytyy läpi joukkueen.
– Tuollainen laitakaksikko kun löytyy, niin torjuntapuolustus ei voi huilata hetkeäkään, päävalmentaja Tuomas Alatalo huokaili ottelun jälkeen.
LP aloitti maanantai-illan ottelun lähes samalla kokoonpanolla kuin sunnuntaina. Roosa Laakkonen sai antaa tilaa Daniela Öhmanille (17/+13). Vaihtoihin ei Alatalon tarvinnut juuri turvautua, vain Sonja Laitinen kävi pariin otteeseen syöttämässä.
Ottelupallon iskenyt ja joukkueensa parhaana palkittu Nette Tuominen oli luonnollisestikin tyytyväinen punapaitojen otteisiin:
– Odotettua playoff-vääntöä. Vastaanotto meillä oli eilenkin hyvä, mutta tänään hyökkäykseen tuli tarkkuutta lisää, syöttökone Tuominen analysoi pelin jälkeen.
Pölkky Kuusamon päävalmentaja Marko Kaakinen iloitsi yhä sunnuntaisesta voitosta ja lähtee joukkueensa kanssa luottavaisin mielin kotiyleisön eteen.
– Toivottavasti kotona on hyvät fiilikset ja saamme syöttövastaanottoa paremmaksi sekä syöttöön tehoa, Kaakinen suuntasi katsettaan jo torstai-illan otteluun.
Kuusamolainen kotiyleisö ei LP:n porukkaakaan jännitä. Joukkue on napsinut voittoja myös pitkänmatkan otteluista.
– Kuusamoon lähdetään tutuilla eväillä, päivän vire ratkaisee. Tosin toivon, että pudotuspeleissä ei keneltäkään tarvitse virettä etsiä, voiton helpottama Alatalo totesi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös