Tarvitsetko lainaa? Kilpailuta lainat ilmaiseksi

0

Tällä hetkellä Suomessa toimii kotimaisten pankkien lisäksi kymmenittäin lainapalveluita, jotka tarjoavat kuluttajille erilaisia vakuudettomia lainatuotteita.

Lainaajalle onkin runsaasti varaa mistä valita, mutta oikean lainatuotteen valitsemisessa on syytä olla tarkkana. Erilaisissa vakuudettomissa lainoissa voi nimittäin olla valtavia eroja lainan nimelliskorossa, kuukausimaksuissa, nostokuluissa, tilinhoitopalkkioissa sekä muissa kuluissa.

Lainojen vertailu onkin todella tärkeää, sillä huolellisella vertailulla voit parhaimmillaan säästää jopa satoja euroja vuodessa lainan kokonaiskustannuksissa. Lainatarjoukset ovat kuitenkin usein asiakaskohtaisia, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on täytettävä pitkä lainahakemus jokaiseen pankkiin sekä rahoituslaitokseen ja odoteltava lainatarjousten saapumista.

Lainojen vertailuun on kuitenkin olemassa myös helpompi ja täysin ilmainen ratkaisu, nimeltään Lainanvälittäjä.fi.

Lainanvälittäjä kilpailuttaa ja vertailee vakuudettomat kulutusluotot asiakkaan puolesta täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksi lainahakemus, jonka jälkeen Lainanvälittäjä lähettää hakemuksesi eteenpäin kymmenille eri pankeille sekä muille lainantarjoajille. Lainanvälittäjä saa provisionsa suoraan lainanmyöntäjältä, joten asiakkaalta ei koskaan veloiteta yhtään mitään. Jos siis suunnittelet lainan hankkimista, niin hae vakuudetonta lainaa helposti Lainanvälittäjältä.

Kyseessä on todellakin täysin kuluton lainan haku prosessi, sillä saadut lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun allekirjoitat sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Säästöä myös yhdistelylainalla

Lainanvälittäjä.fi -palvelussa onnistuu myös lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina. Yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että maksat aiemmat pienlainasi ja luottokorttivelkasi pois yhdellä isommalla lainalla. Yhdistelylaina voi tuoda suuria säästöjä, sillä useiden pienempien lainojen kuukausierien sijaan maksat takaisin ainoastaan yhtä isompaa pienempi korkoista ja kuluista lainaa.

Esimerkiksi jos sinulla on kolme erikokoista kulutusluottoa, joiden yhteenlaskettu summa on 7500 euroa. Lainojen kuukausilyhennykset tekevät yhteensä noin 450 euroa kuukaudessa ja lainoilla on vielä kaksi vuotta maksuaikaa.

Valitsemalla Lainanvälittäjän kautta 8000 euron yhdistelylainan kahden vuoden maksuajalla kuukausieräksi muodostuu 380 euroa. Säästöä kertyy siis 70 euroa kuukaudessa, mikä tarkoittaa 1680 euron kokonaissäästöjä.

Yhdistelylaina voi siis usein olla taloudellisesti järkevä ratkaisu, jolla voi tehdä tuntuvat säästöt lainan kokonaiskustannuksissa. Yhdistelylainaa hakiessa, muista kuitenkin ilmoittaa rehellisesti kaikki olemassa olevat lainat sekä luottokorttivelat, jotta saat varmasti parhaimman mahdollisen yhdistelylainatarjouksen.

 

STK Rahoitus Oy

STK Rahoitus Oy on STK Finans AS emoyhtiön omistama Suomen sivuliike. Muita STK Finans AS yrityksen omistamia brändejä ovat Ruotsissa toimiva Lånemäklaren ja Norjassa toimiva Lånemegleren. STK:n lainapalvelut ovat palvelleet jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakaita ympäri pohjoismaita.

Lainanvälittäjä

Kilpailuta lainat – ei sitoumusta – kymmeniä lainatarjouksia – ilmaiseksi!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.