”Tätä on odotettu pitkään ja hartaasti”, arvioi retkeilypalvelupäällikkö Petri Mäkelä – mutta mikä ihme on seudullinen karttapalvelu ja miten se liikuttaa kangasalalaista reippailijaa?

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kangasalla merkittyjä maastopyöräilyreittejä on vielä vähän, mutta niidenkin löytämiseen auttanee jatkossa uusi karttapalvelu. Maastopyöräilijä Mika Kangas polki keskiviikkoiltapäivällä Katajajärven laavun ja Kaarinanpolun läheisyydessä. Tampereen Härmälässä asuva Kangas arvioi käyvänsä maastopyöräilemässä Kangasalla yleensä pari kolme kertaa kesässä. "Pyrin ajamaan niin monipuolisesti kuin mahdollista. Käyn usein Kyötikkälässä, mutta nyt tein lisälenkin Ruutanan ja Katajajärven kautta", hän sanoo. Kangasalan maastojen etuna hän pitää harjuja, joissa on jo luonnostaan hyviä polkuja.

Mikä olisi sopiva reitti meloa Kangasalta Orivedelle? Entä osuuko matkan varrelle taukopaikkoja nuotiosumpin keittämiseen? Nämä tiedot ovat tällä hetkellä olemassa, mutta niiden löytäminen ja yhdistäminen vaati useamman hakutuloksen ja verkkosivuston…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.