Taysin työntekijä sairastunut koronavirukseen

0

Pirkanmaalla todettiin lauantain aikana yksi uusi koronavirustartunta. Asiasta tiedottaa Tays.

Tapaus varmistui lauantaina. Tartunnan saanut on Taysin syövänhoidon vastuualueella työskentelevä ravitsemusterapeutti, joka oli palannut Itävallasta viime viikonloppuna.

Taysin tideotteen mukaan sairastunut oli oireettomana töissä alkuviikon. Hän kuitenkin jäi pois töistä torstaina kesken työpäivän sairaanhoitopiirin henkilökunnan matkustustamista koskevan ohjeen tiukennuttua. Oireet alkoivat Taysin mukaan perjantaina.

Työntekijä on tällä hetkellä eristyksessä kotona. Hän ei ole ollut työpaikalla oireisena.

Tays kertoo, että hänen torstaina tapaamansa henkilöt on kartoitettu varmuuden vuoksi. Näiden henkilöiden joukossa on yksi potilas ja neljä työntekijää. Heille on kerrottu tilanteesta ja sovittu menettelytavoista.

Pirkanmaalla on tähän mennessä todettu 21 laboratoriotesteillä varmennettua koronavirustartuntaa. Viruksen näytteenotto rajattiin loppuviikosta vain kriittisiin väestöryhmiin, joten luvut eivät välttämättä kerro koko totuutta tilanteesta.

Lisätietoja koronaviruksesta Pirkanmaalla Taysin verkkosivulla: tays.fi/korona.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin neuvontanumero kohderyhmään kuuluville koronavirustartuntaa epäileville 03 311 65333 ympäri vuorokauden.

Lue myös: Kaupunki uusi koronalinjauksiaan – ”Tilanne on meillä hyvin hallinnassa”

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.