Mainos

Täysin uniikki t-paita sinun päälläsi?

Tapahtumapaidat
Kun haluat teettää vaikkapa polttariporukalle sopivat t-paidat, soita paikalliselle yrittäjälle Tuijalle.

Markkinoilla ja verkkokaupoissa törmää hassuihin printtipaitoihin. Iskevä lausahdus rinnassa tai hassu kuva selkäpuolella saavat hyvälle tuulelle. Joskus on tarve vakavamminkin painetulle t-paidalle.

– Topwise on paikallinen täyden palvelun liikelahjatalo. Pyöritämme myös Tapahtumapaidat.fi-verkkokauppaa. Meillä voit painattaa t-paidan haluamallasi tekstillä tai kuvalla.

yrittäjä Tuija Alakalhunmaa, Topwise & tapahtumapaidat.fi

Tapahtumapaidat on näppärä ratkaisu esimerkiksi polttariporukan, höntsyjoukkueen tai muun tiimin jengivaatteeksi. Uniikki t-paita toimii myös kivana syntymäpäivämuistamisena tai muuna lahjana. Hääparin voi pukea Tapahtumapaidoin somasti tekstiilikaksosiksi tai perheen lapsikatraan ikäjärjestyksen mukaisiin numeroihin. Jos tarvitset yli 15 t-paitaa tai erikoisempia painatuksia Topwise-yrittäjä Tuija Alakalhunmaa tarjoaa sinulle parasta ratkaisua.

Tapahtumapaidat | Topwise Oy
tapahtumapaidat.fi
Tuija Alakalhunmaa
P. 040 518 1101
tuikku@tapahtumapaidat.fi

Yksi kommenttiKommentoi

  • jyrki bister6.10.2020 klo 23:00

    Moron . Millä aikataululla ja mihin hintaan saisit valmistettua 10-50 paitaa painatuksella ? Katso / kuuntele Joni Bister YouTube / Mielensäpahoittaja , josta mallin voisi ottaa ....

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.