Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Team KaMe tähtää huipulle

Kangasalan Melojien kärkikvartetti kulkee tästä alkaen Team KaMen nimellä. Tiimittämisellä pyritään tasoittamaan Jeremy Hakalan, Reetta Hallilan, Oona Vaskon ja Niklas Vettasen tietä huipulle. – He tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen voidakseen paneutua täysipainoisesti harjoitteluun ja kilpailemiseen, puuhamies Tero Hallila kertoo. Työhön on ryhdytty rahoituspohjaa laventamalla ja näkyvyyttä lisäämällä. Vastaanotto on ollut myönteistä, ja ensimmäiset sponsorisopimukset syntyivät jo keväällä. Jatkosuunnitelmat ovat selkeät. Kesällä näytetään, ja syksyllä korjataan sato. – Aloitamme markkinoinnin toden teolla, ja uskomme, että seutukunnan yritykset kiinnostuvat Team KaMesta, vaikka aika ei ole niillekään helppo. Hallila korostaa toiminnan vastavuoroisuutta. Tiimiläiset ovat sopimusta vastaan valmiita järjestämään yhteistyökumppaneilleen muun muassa liikunnallisia iltapäiviä, esitelmöimään urheilijan arjesta tai vierailemaan yritysten asiakastilaisuuksissa.

Urheilu-uutiset - 7.7.2015 kello 8.17
Pekka Kaarna
Team KaMe tähtää huipulle
Team KaMe valmiina maailman valloitukseen: Oona Vasko, Jeremy Hakala, Niklas Vettanen ja Reetta Hallila.

Team KaMen tavoitteet ovat korkealla myös taloudellisesti. Se on pakko, sillä huipulle pyrkivän melojan vuotuiset menot ovat noin 20 000 euroa. Seura ja omat tukijoukot pystyvät hankkimaan summasta vain osan.
 Emoseuran ja tiimin välinen luottamus on vahva. Seura tekee töitä tiimin puolesta, ja tiimi on Hallilan mukaan jo nyt osoittanut vastaavansa huutoon.
Hän tähdentää myös, että Team KaMen kokoonpano ei ole kiveen hakattu, vaan joukkoa kartutetaan, jos tulokset antavat siihen aihetta.

Kuluvan vuoden kilpailukalenterin päätavoitteet ovat tiimiläisillä kirkkaat. Reetta Hallila, joukon nuorin, tähtää Portugalissa melottaviin nuorten MM-kisoihin.
– A-finaali on kiikarissa niin 200 kuin 500 metrilläkin, Tero Hallila sanoo.
Oona Vaskon päämäärä on Milanon elokuisten MM-kisojen 1000 metriä, jossa tähtäin on niin ikään A-finaalipaikka.
Jeremy Hakalan päämatka on kaksikkojen 1 000 metriä. Tavoitteena on napata mikkeliläisen Mika Nykäsen kanssa Suomelle olympialaisten maapaikka. Se edellyttää selviytymistä Milanossa A-finaaliin tai aivan B-finaalin kärkeen.
Niklas Vettasen ykkösmatka on 200 metriä. Tähtäin on hänelläkin Milanossa.
– Pääsy B-finaaliin on Niklakselle realistinen tavoite.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös