Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Teollisuushalli paloi Pajatiellä

Pelastuslaitos sai aamuyöllä hieman puoli neljän jälkeen hälytyksen, kun Vatialan Pajatiellä sijaitseva teollisuushalli syttyi tuleen. Hälytyksen teki rakennuksen toisessa päädyssä asuva henkilö.

Uutiset - 31.8.2016 kello 8.25
Kangasalan Sanomat
Teollisuushalli paloi Pajatiellä
Palaneen teollisuushallin raivaustyöt jatkuivat keskiviikkoaamuna Pajatiellä.

Sammutuskaluston saapuessa paikalle, palo oli ehtinyt levitä kiinteistön kattorakenteisiin. Viiden aikaa aamulla palo oli kuitenkin saatu rajattua hallin toiseen päätyyn. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

– Jälkisammutustyöt ovat loppusuoralla. Muutamaa peltikatosta otetaan pois, jotta pääsemme käsiksi kattorakenteisiin, jotka savuavat vielä. Poliisin tutkinta on saapunut paikalle ja aloittaa parhaillaan omaa työtään. Tiedämme suunnilleen, mistä palo on todennäköisesti saanut alkunsa, mutta syttymissyy varmistuu tutkinnan jälkeen, päivystävä palomestari Kimmo Perolahti kertoi puoli kahdentoista aikaan tiistaina.

Pelastuslaitoksen mukaan noin tuhannen neliömetrin teollisuushallissa säilytettiin vuokralla olevan metsäkoneyrittäjän kalustoa ja muuta omaisuutta.

Korjaus 31.8. 11.25: hälytyksen teki kiinteistön toisessa päässä asunut henkilö.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös