Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Terveyshuolet jarruttavat Riikka Lehtosta – kaksi seuraavaa turnausta jää väliin

Kangasalalaislähtöinen beach volleyn ammattilainen Riikka Lehtonen ja hänen parinsa Niina Ahtiainen jättävät kaksi seuraavaa turnaustaan väliin. Kyseessä ovat Tshekissä järjestettävä beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnaus ja seuraavan viikon Puolan turnaus.

Uutiset - 21.6.2018 kello 11.00
Kangasalan Sanomat
Terveyshuolet jarruttavat Riikka Lehtosta – kaksi seuraavaa turnausta jää väliin
Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen palaavat tositoimiin kuukauden kilpailutauon jälkeen Tshekissä järjestettävässä beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa. Sen sijaan Riikka Lehtonen joutuu jättämään samaisen turnauksen väliin parinsa kanssa. Kuva: FIVB

– Riikan ja Niinan pelaamisen estävät terveyshuolet. Varotoimenpiteenä jätämme nyt kaksi turnausta heidän osaltaan väliin. Heinäkuussa pelataan kauden tärkeimmät turnaukset, joissa he ovat toivottavasti taas täydessä pelivalmiudessa, päävalmentaja Kai Liukkonen kertoo.

– Olemme erittäin etuoikeutettuja, sillä meillä on terveydenhuollon huippuammattilaiset (lääkäri Petri Helenius ja fysioterapeutti Juha Koistinen) tukena kuntoutusprosessissa, Liukkonen kiittelee.

FIVB:n World Tourin pääsarjassa 32 paria jaetaan rankingin perusteella kahdeksaan lohkoon, joista kolme parasta paria selviytyy 24 joukkueen yhden tappion kaavioon ja lohkovoittajat suoraan sen toiselle kierrokselle. Turnauksessa jaetaan yhteensä 150 000 dollarin palkintopotti, josta voittajapari kuittaa 20 000.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös