Koti Uutiset Terveyspalveluissa kesällä kahden viikon sulkuja

  Terveyspalveluissa kesällä kahden viikon sulkuja

  0

  Terveyspalvelujen kesäsulut keskitetään kuluvana vuonna viikoille 26–30. Sulut on suunniteltu ajanjaksolle, jolloin palveluiden kysyntä on vähäistä ja sijaistarve on lomien vuoksi suurin.

  Keskusterveysasemalla keskustan alueella ja Kangasala pohjoinen 3:ssa lääkärin vastaanotto on suljettu 24.6.–7.7. Eteläisellä alueella vastaava sulku on 8.–21.7. ja Suoraman alueella 15.–28.7.

  Päivystysvastaanotto, laboratorio ja röntgen ovat avoinna normaalisti koko kesän ajan Kangasalan ja Oriveden keskusterveysasemilla.

  Ruutanan terveysasemalla lääkärin vastaanotot, hammashoitola, neuvola, aikuisneuvonta ja laboratorio ovat suljettuna 1.–14.7.

  Vatialan terveysasemalla lääkärin vastaanotot, neuvola, aikuisneuvonta ja laboratorio pidetään suljettuna samoin 1.–14.7. Hammashoitola toimii normaalisti. Kiireelliset asiat hoitaa sulun aikana Suoraman alue pääterveysasemalla.

  Sahalahden terveysaseman lääkärin vastaanotot, hammashoitola, neuvola, aikuisneuvonta ja laboratorio ovat kiinni 15.–28.7. Kiireelliset asiat sulun aikana hoitaa Kuhmalahden terveysasema.

  Kuhmalahden terveysaseman lääkärin vastaanotot, hammashoitola, neuvola, aikuisneuvonta ja laboratorio puolestaan ovat kinni 1.–14.7. Kiireelliset asiat hoitaa sulun aikana Sahalahden terveysasema.

  Kangasalan mielenterveystoimisto on suljettuna 1.–14.7.

  Kuntoutumisyksikkö Kajaste on kiinni 15.–28.7.

  Kangasalan perheneuvola on suljettuna 1.–28.7.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän