TG Klubben Kuohun kahvittajaksi

0

Uimahalli Kuohun lipunmyynnistä ja kahvilanpidosta vastaa seuraavat viisi vuotta hämeenlinnalainen TG Klubben Oy.

Yritys voitti tarjouskilpailun, johon sen lisäksi osallistui vain iisalmelainen Suomen Uimahalli ja liikuntapalvelut Oy.

Kuohun toimitusjohtaja Paula Liinamaa kertoo, että kahvilan peruslinja säilyy vetäjän vaihdoksesta huolimatta ennallaan.

– Lounastarjoilu jatkuu, se oli jo perusedellytys. TG Klubben on sitoutunut myös laajentamaan palvelujaan naapuriin suunnitellun hotellin varalta.

Luovumme hyvillä mielin

Kahvilaa uimahallin käynnistymisestä alkaen pitänyt Tolppa Ravintolat Oy ei jättänyt tarjousta.

– Viihdyimme talossa neljä vuotta. Sopimuskausi päättyy, ja jätämme kahvilan hyvillä mielin seuraajallemme. Mobiliassa toimintamme jatkuu ennallaan, toimitusjohtaja Heini Tolppa sanoo.

Siivous ennallaan

Uimahallin siivoaa seuraavan nelivuotisjakson Lassila & Tikanoja Oy, joka on toiminut tehtävässä hallin avaamisesta alkaen.

– Lassila & Tikanojan tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin, Liinamaa perustelee valintaa.

Hakijoita tehtävään oli valitun lisäksi neljä: ISS Palvelut Oy, N-Clean Oy, SOL-Palvelut Oy ja Winclean Oy.

ISS Palvelut jatkaa

Myös Kuohun kiinteistönhoitaja ISS Palvelut jatkaa tehtävässään, johon rakennuksen kunnossapitoon liittyvien toimien lisäksi kuuluu uima-altaiden tekninen huolto.

– Altaat ovat kallis ja monimuotoinen kokonaisuus, jonka on pelattava seitsemän päivää viikossa, Liinamaa painottaa tehtävän vaativuutta.

Tarjouksen olivat myös jättäneet Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy, SOL Palvelut ja Sähköpeko Oy.

Valvontakin Klubbenille

Uinninvalvonta siirtyy kahvittajaksi jo valitulle TG Klubbenille.

Rannalle jäivät SOL Palvelut, Jokilaakson Kotipalvelu Oy ja Suomen Uimahalli ja liikuntapalvelut, joka on vastannut valvonnasta tähän asti.

– TG Klubben on erikoistunut uimahallien kokonaispalvelujen tuottamiseen. Se isännöi eteläisessä Suomessa useampaa hallia, joista lähin on Lammilla.

Vaihto 1.8.

Kuohun uudet palveluntuottajat aloittavat tehtävissään 1.8. lukien lukuun ottamatta lounas-kahvilaa ja lipunmyyntiä, jotka siirtyvät uudelle yrittäjälle jo 1.5.

Valinnoista päätti Kangasalan Uimahalli Oy:n hallitus.

– Päätökset olivat yksimielisiä, Liinamaa lisää.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.