Uutiset

Tietyöt ja kesäaikataulut tuovat muutoksia kirjastoauton toimintaan – muutokset astuvat voimaan 3. kesäkuuta

Tietyöt ja Nyssen kesäaikataulut vaikuttavat kirjastoauton toimintaan. Kuva: Eveliina Kälviäinen / KS arkisto

Kangasalan kirjastoauto Kotikujan Konstan aikatauluihin on tulossa neljän pysäkin osalta muutoksia 3. kesäkuuta alkaen.

Nyssen kesäaikataulujen vuoksi muutokset astuvat tällä kertaa varsin nopeasti voimaan, kirjastopalveluista tiedotetaan. Aikataulu- ja pysäkkimuutoksiin vaikuttaa myös alueella tehtävät tietyöt.

Jussilassa Pysäkkitien peruskorjaus laajenee koskemaan kahta kirjastoauton pysäkkiä, minkä vuoksi ne siirretään tietöiden ajaksi kahteen muuhun kohteeseen.

Jussilan (Pysäkkitien kääntöpaikka) uutena paikkana on Jussila (Jussilantie 35, Ratavartijantien tienhaarassa. Aikaa ei tule muutoksia, vaan kirjastoautossa voi asioida joka tiistai kello 17.35-18:05

Jussilan (Sateenkaari/Jussilan kääntöpaikka) pysäkkiä on jo kertaalleen siirretty Jussilan pysäkkitien kääntöpaikalle tietöiden alta. Pysäkin uutena paikkana on Iskelä (Jussilantie 14, Iskelän kenttä). Myös aika muuttuu. 3. kesäkuuta asiointiaika on parillisten viikkojen maanantaisin kello 15.40-16.00.

Nyssen kesäaikataulun vuoksi kirjastoauton Savikontien tienhaaran pysäkki on päällekkäin bussilinjan 45 kanssa. Tästä lähtien Savikontien pysäkin aikataulu vaihdetaan Päkinmäen pysäkin kanssa.

Kirjastoauto pysähtyy Ruutanantien pysäkillä (Savikontien tienhaara) joka maanantai kello 18.05-18.25. Päkinmäen (Niittymäensuora 4) asiointiaika on puolestaan joka tiistai kello 19.45-20.00.

Kirjastopalveluista muistetaan, että kaikki pysäkit ja poikkeukset aikatauluihin löytyvät myös  sekä kirjastoauton sivuilta sekä Pirkanmaan kirjastoautojen reittipalvelusta.

MainosTilaa Kangasalan Sanomat alkaen 3,50 €.Tilaa tästä

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.