Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tietyöt jatkuvat kantatie 58:lla ja valtatie 9:llä

Uutiset - 20.6.2018 kello 12.58
Kangasalan Sanomat

Tienparannustyöt jatkuvat kantatie 58:lla Kangasalan ja Oriveden välillä. Esijyrsintätyöt alkavat noin kilometrin pituisella tieosuudella tänään keskiviikkona. Nämä tieosuudet jäävät murskepinnalle juhannuksen yli.

Valtatie 9:n päällystystyöt Kangasalan ja Oriveden välillä jatkuvat tänään keskiviikkona kello 20 ja jatkuvat torstaina kello 8 asti aamulla.
Työmaan aiheuttamien tilapäisten liikennejärjestelyjen takia liikennettä ohjataan liikennevaloin. Ajoittain käytössä on myös saattoauto. Päällystystyöstä aiheutuu liikenteelle haittaa tien kumpaankin ajosuuntaan.

Kesän tienpäällystystyöt ovat nyt täysimääräisesti käynnissä koko Pirkanmaalla, mistä aiheutuu liikenteen sujuvuudelle ajoittaista viivettä. Vilkkaissa kohteissa maanteiden tienpäällystystöitä tehdään hiljaisen liikenteen aikaan iltaisin ja yöllä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös