Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tihutyöntekijä mökin kimpussa

Uutiset - 20.9.2013 kello 11.13

Saunamökki Santasaaressa koki kovia 4.–16. syyskuuta. Luvaton vierailija rikkoi mökin ulko-oven lasin ja lukon, repi ikkunanpokia ja listoja sekä iski kirveellä ulko-oveen ja pihan puihin.

Tihutyöntekijä hajotti myös nuotiopaikan uudet penkit. Lisäksi hän levitteli saunamökin irtaimistoa, kuten ämpäreitä ja pesuvateja, ympäri pihaa, kaatoi lamppuöljyt maastoon ja tyhjensi jauhesammuttimen.

Poliisi tutkii tapausta vahingontekona.

Myös Suoraman koulun työmaalla tehtiin sunnuntaina ilkivaltaa sotkemalla paikkoja, rikkomalla kaasupatruunoita ja tyhjentämällä jauhesammuttimia.

Kolari Finnentiellä

Kaksi henkilöautoa törmäsi maanantaina iltapäivällä. Parkkiruudusta peruuttamaan lähtenyt auto osui toista autoa kylkeen. Peruuttajaa epäillään liikennerikkomuksesta.

Pyörä häipyi pihasta

Ulko-oven vieressä lukittuna ollut naisten Helkama-polkupyörä katosi Kuussalontieltä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös