Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tiihalantie katki maaliskuun alussa Talviahteentien ja Mänkintien väliseltä osuudelta – työmaa tuo muutoksia myös bussiliikenteeseen

Pirkanmaan ely-keskus uusii  Kangasalan Tiihalantiellä huonokuntoisen Salmen teräsputkisillan.

Uutiset - 18.2.2019 kello 9.13
Kangasalan Sanomat
Tiihalantie katki maaliskuun alussa Talviahteentien ja Mänkintien väliseltä osuudelta – työmaa tuo muutoksia myös bussiliikenteeseen

Putken vaihtotyön ajaksi Tiihalantie suljetaan sekä ajoneuvoliikenteeltä että kevyeltä liikenteeltä Talviahteentien ja Mänkintien väliseltä osuudelta. Ajo kiinteistöille sallitaan molemmista suunnista.

Liikenne katkaistaan maanantaina 4.3. kello 12 ja avataan heti kun työt sallivat, viimeistään torstaina 7.3. Siltatyön ajan nopeusrajoitus on 50 km/h molemmin puolin siltaa.

Siltapaikka kierretään valtatie 12:n kautta. Kiertotie on pituudeltaan noin 6 kilometriä ja viitoitettu maastoon.

Ely-keskus toteuttaa työn talvella, jotta siitä aiheutuisi mahdollisimman vähän häiriötä läheiselle Natura-alueelle. Työt viimeistellään ja siltapaikka päällystetään alkukesällä. 

Linjat 40 ja 43 eivät aja Tiihalantien kautta ajalla 4.3. kello 12 – 7.3. Kangasalan kaupunki järjestää koulukuljetukset Tiihalantien sulun aikana Huutijärven ja Pikkolan koulujen Tiihalassa asuville oppilaille. Koulut tiedottavat kuljetusjärjestelyistä oppilaiden huoltajia.

Kiertotiesuositus ja kartta

Joukkoliikenteen kulku

 

Juttua muokattu, lisätty tieto joukkoliikenteen muutoksista 22.2. kello 11.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös