Tiukennetut koronarajoitukset jatkuvat Kangasalla helmikuulle asti – Myös kirjasto jatkaa supistetusti

0
Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mukaan enintään kymmenen hengen kokoontumisia voi järjestää, mutta tällöinkin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Kangasalan kaupunki tiedottaa jatkavansa tiukennetuin koronarajoituksin helmikuun alkupuolelle saakka. Päätös noudattaa sisä- ja Länsi-Suomen aluehallintoviraston 14. tammikuuta tehtyä linjausta, jonka mukaan kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella. 

Avin uusin päätös on voimassa ajalla 18.1.‒8.2.2021. 

Kangasalan kaupungin ohje yhä voimassa olevista rajoituksista löytyy kaupungin verkkosivuilta.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mukaan enintään kymmenen hengen kokoontumisia voidaan järjestää. Tällöinkin on kuitenkin noudatettava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Avi suosittelee välttämään kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää. 

Kangasalan kaupunki varautuu avaamaan liikuntaharrastustoiminnan palveluita, joista Pirkanmaan pandemiatyöryhmä on antanut erilliset ohjeet, jos työryhmä ei muuta linjauksiaan ensi tiistain kokouksessaan.

Kaupunki tiedottaa ratkaisustaan pandemiatyöryhmän kokouksen jälkeen. 

Rajoitusten voimassaolon jatkaminen koskee myös kirjastoa. Pääkirjasto on suljettu lauantaisin eivätkä omatoimiajat ole käytössä.

Kirjastoissa voi noutaa etukäteen varattua aineistoa, palauttaa aineistoa sekä asioida tarvittaessa nopeasti asiakaskoneella. Kirjastotiloihin ei voi jäädä oleskelemaan.

Muut kirjastojen tilat kuten esimerkiksi pääkirjaston lehtisali, Taidetila Terra ja varattavat tilat eivät ole käytössä. Tapahtumat ja opastukset on peruttu.

Henkilökunta rajoittaa tarvittaessa asiakasmääriä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.