Toivottu muutos toteutui viimein: Matkailuinfoa saa nyt virallisesti Kangasala-talosta

0
Matkailuinfon siirtoa koskevalle sopimukselle kilistivät toimitusjohtaja Timo Kotilainen, matkailua edistävää työtä tekevä Outi Pettersson ja Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

Kangasalan matkailuineuvonta on siirtynyt vuoden alusta Kangasala-taloon. Virallisia avajaisia vietettiin tänään iltapäivällä, kun asiasta oli allekirjoitettu virallinen sopimus.

Maljan matkailuinfon siirrolle nostanut Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara iloitsi puheessaan siitä, että toivomus matkailuinfon löytymisestä kaupungin keskustasta saatiin viimein toteutettua. Aikaisemmin matkailuneuvontaa sai Mobiliasta.

Matkan varrella erillisen infopisteen perustamista on suunniteltu niin kirjastoon kuin hotelliinkiin. Lopulta Kangasala-talo alkoi tuntua luontevimmalta vaihtoehdolta.

– Miksi tehdä asiaa niin vaikeaksi, kun meillä on henkilökunta paikalla kuutena päivänä viikossa. Ja aika paljon meiltä on tähän astikin kyselty matkailusta, niin ikään tyytyväisen oloinen Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen huomautti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Matkailuinfon avajaisiin oli kutsuttu paikallisia matkailu- ja kulttuuripalveluiden tuottajia.

Kuusivaara muistutti, että infopisteen siirron takana on suuri määrä näkymätöntä pohjatyötä. Kangasala aikoo tulevina vuosina satsata matkailun kehittämiseen tosissaan.

Lue lisää: Kangasalan matkailu haluaa Suomen kärkeen, kehitystyöhön palkattiin ensimmäinen kokopäiväinen matkailukoordinaattori

Kangasala-talon nykyään myös matkailuasioissa auttava infopiste on auki pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin kello 11–16. Muutamana lauantaina info on suljettu. Myös pyhäpäivät voivat vaikuttaa aukioloihin. Tarkemmat aukioloajat voi tarkistaa Visit Kangasalan sivuilta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.