Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Toni Tikkanen yhä kadoksissa, poliisi kaipaa vihjeitä autosta

38-vuotias Tikkanen poistui kotoaan lauantaina 9.4. aamulla. Tikkanen ei kertonut aikeistaan kenellekään, eikä miehen liikkeistä sen jälkeen ole tietoa. Myöskään miehen käyttämästä ajoneuvosta ei ole saatu mitään vihjetietoja. 

Uutiset - 23.5.2016 kello 9.24
Kangasalan Sanomat
Toni Tikkanen yhä kadoksissa, poliisi kaipaa vihjeitä autosta

Poliisit eivät ole tutkinnassaan löytäneet viitteitä siitä, että Tikkanen olisi lähtenyt jonkun luo. Selvitysten perusteella hänellä ei ollut mukanaan rahaa eikä pankkitilillä ole katoamisen jälkeisiä tapahtumia. On todennäköistä, että Tikkanen on liikkunut itsekseen ja on saattanut ajaa jonnekin syrjäiselle paikalle.

Poliisi kaipaa vihjeitä ja havaintoja erityisesti Tikkasen käyttämästä ajoneuvosta. Tikkanen lähti liikenteeseen punaisella vuosimallin 1997 Opel Astra -henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on ZGV-990. Auto on kaksiovista mallia. 

Tikkasen tuntomerkit: Pituus noin 175 cm, hoikkavartaloinen, hiukset on värjätty vaaleiksi, jalassa vaaleat farkut, vaalean ruskeat kävelykengät, musta vyötäröpituinen toppatakki tai kevyempi tumma päällystakki. 

Tieto ajoneuvon löytymisestä tai tuoreista henkilöhavainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112. Kiireettömämmät vihjeet pyydetään lähettämään sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi ja virka-aikaan soittamalla 0295 445 475.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös