Toni Tikkasesta ei ole saatu mitään havaintoja

0

Poliisi ei ole saanut mitään tietoja Kangasalta lauantaina 9.4. kadonneesta Toni Tikkasesta. Myöskään ajoneuvosta ei ole saatu vihjeitä.

Tikkasen löytämiseksi kaikki vihjeet ovat toivottuja ja tutkinnalle ovat tärkeitä erityisesti havainnot hänen käytössään olevasta autosta. Hän lähti liikkeelle  punaisella vuosimallin 1997 Opel Astra henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on ZGV-990. Auto on kaksiovista mallia.

Tikkanen ei kotoa lähtiessään kertonut kenellekään aikeistaan. Aiemmin hän oli puhunut läheiselleen aikomuksestaan toimia niin, ettei häntä tulla löytämään. Selvitysten perusteella hänellä ei ollut rahaa mukanaan, eikä hänen pankkitilillään ole katoamisen jälkeen tapahtumia.

On todennäköistä, että hän on liikkunut itsekseen ja puheisiinsa viitaten saattanut ajaa myös jonnekin syrjäiselle paikalle. Poliisi pyytääkin kaikkia havaintoja ja vihjeitä Tikkasen käyttämästä ajoneuvosta, jotta hänen sijaintinsa kyettäisiin paikallistamaan.

Tikkanen on noin 175 senttiä pitkä ja hoikkavartaloinen. Hänen hiuksensa on värjätty vaaleiksi. Kotoa poistuessaan hän oli pukeutunut vaaleisin farkkuihin ja mustaan toppatakkiin tai tummaan, vyötäröpituiseen päällystakkiin. Jalassaan hänellä oli vaaleanruskeat kävelykengät.

Tieto ajoneuvon löytymisestä tai tuoreista henkilöhavainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112. Kiireettömämmät vihjeet voi lähettää sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi ja virka-aikana voi soittaa numeroon 029 544 5475.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.