Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Tredulaisten koulu alkaa keskiviikkona

Syyslukukausi Tredun Kangasalan toimipisteessä alkaa nyt keskiviikkona. Oppilaitoksessa opiskelee yhteensä noin 375 oppilasta, joista uutena opintonsa aloittavia on hieman reilu 120 kahdeksalla eri tutkintoalalla.

Uutiset - 9.8.2016 kello 14.28
Kangasalan Sanomat
Tredulaisten koulu alkaa keskiviikkona
Tredun Kangasalan toimipisteessä on vapaita opiskelupaikkoja useammassakin tutkinnnossa.

Koulutuspäällikkö Armi ­Salmisen mukaan joukkoon mahtuu kuitenkin vielä lisää. Vapaita opiskelupaikkoja löytyy kaikista muista paitsi turvallisuusalan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä sosiaali- ja terveys­alan tutkinnoista. Vuosien tauon jälkeen Tredun Kangasalan toimipisteessä on mahdollista suorittaa jälleen kaksoistutkinto siten, että lukio-opinnoista vastaa Kangasalan lukio.

 – Alustavientietojen mukaan kaksoistutkinto-opinnoista kiinnostuneita on edellistä vuotta enemmän. Paikallinen yhteistyö edesauttaa aina toimintojen sujuvuutta ja yhteissuunnittelua, mutta tässä vaiheessa tarkkoja vaikutuksia on vaikea arvioida, toteaa Salminen.

 Kaksoistutkinto-opintoihin ehtii hakea vielä nytkin. Kiinnostuneiden kannattaa hakeutua Tredun opinto-ohjaajan juttusille.

Opiskelupaikkaa voi hakea Tredun verkkosivuilta löytyvän suorahaun kautta. Ohjeita suorahaun tekemiseen saa Kangasalan toimipisteen opinto-ohjaajalta Hannele Hämäläiseltä, hannele.j.hamalainen@tampere.fi, p. 040 711 5345.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös