Menovinkit

Tukea ja verkostoitumista – Business Kangasala kutsuu alueen uudet yrittäjät samaan kahvipöytään

Yrittäjien illanvietossa on tarkoitus tutustua toisiin uusiin yrittäjiin sekä siihen, millaista tukea ja palveluita uusille yrittäjille on tarjolla. Kuva: Pixabay

Kangasalan kaupungin elinkeino- ja matkailuyhtiö Business Kangasala kutsuu uusia yrittäjiä tutustumaan toisiinsa työpäivän jälkeisessä tilaisuudessa 24.4.

Kulttuuriravintola Jalmarissa pääsee ensin kahvittelun lomassa kuulemaan, millaista apua ja tukea uusille yrittäjille on tarjolla.

Kangasalan kaupungin ja Business Kangasalan lisäksi järjestäjätahoa edustavat Kangasalan Yrittäjät ry, Kangasalan Seudun Osuuspankki, Pirkanmaan Yrityskummit ry sekä Tampereen seudun ammattiopisto Tredu.

Tämän jälkeen yrittäjät pääsevät itse esittäytymään ja esittelemään liiketoimintaansa toisilleen, ja illanvietto jatkuu vapaamuotoisella verkostoitumisella lasillisen ääressä noin kello 20 asti.

Epämuodollinen tilaisuus on suunnattu kaikille 1.1.2023 ja sen jälkeen perustetuille Kangasalla toimiville yrityksille, kokoluokkaan ja toimialaan katsomatta.

Tapahtuma on maksuton. Järjestelyjen toteuttamiseksi Business Kangasala pyytää osallistujia ilmoittautumaan tapahtumaan 22.4. mennessä verkkolomakkeella.

Uusien yrittäjien tervetuliaisilta keskiviikkona 24.4. klo 17.30 alkaen Kangasala-talon Kulttuuriravintola Jalmarissa.

MainosTilaa Kangasalan Sanomat alkaen 3,50 €.Tilaa tästä

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.